Goodiebox november 2018 // Prep-N-Go

goodiebox november 2018 1

Denne tid på måneden, er den bedste tid på måneden. Og det er selvfølgelige Goodieboxtid! Dagens blogindlæg handler om månedens Goodiebox, som landede i sidste uge. Boksens tema er denne gang Prep-N-Go. Den indeholder en god blanding af forskellige produkter, der alle har til formål at forberede os. Hvad vi forbereder os på er forskelligt. Det kan være hverdagen, julefrokost, måske første date eller hvad ved jeg. Et eller andet forbereder vi os vel altid på?

Goodiebox november 2018 indeholder:

Blaq: Hyaluronic Acid Eye Mask. Disse pads kan anvendes under øjnene, hvor de detoxer og mindsker hævelse. De er perfekte til at kvikke sig selv op om morgenen efter f.eks. en julefrokost. Jeg kender ikke brandet Blaq, jeg har faktisk aldrig hørt om det, så jeg glæder mig til at prøve disse øjenmasker, en dag hvor jeg er i nød.

Comme Deux: #LIPLOVE (full size). Vidste I at Goobiebox har deres eget mærke; Comme Deux? Om ikke andet så har de lavet både ansigtsmasker og serums, som har været repræsenteret i forskellige tidligere bokse. Nu har de så også lavet flere makeupprodukter. Denne lip oil er det første, som vi gennem en Goodiebox, er blevet præsenteret for. Olien plejer og fugter læberne med vitamin C, E og F. Den kan anvendes over natten, men den er også meget fin at have på om dagen. Den minder, ligner og føles som en lipgloss.

goodiebox november 2018 2

Emité: Slant Tweezer – Pick a pinch (full size). Jeg plukker slev mine øjenbryn, og til det er en god pincet et must. En af de bedste pincetter jeg ejer er fra Kenny Akner Brows, og jeg har faktisk modtaget i en Goodiebox. Nu har de givet os endnu en pincet og den ser meget lovene ud. Dens indpakning, og pincetten i sig selv, udstråler luksus. Sleve pincetten er i en smuk roseguld farve.

Figs & Rouge: Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream (full size). Hold fest for et langt navn denne primer/creme lige har!? Udover at prime huden, så skulle den også mattere, booste med vitaminer, mindske porerne og efterlade huden blød. Dog tror jeg desværre ikke rigtig at jeg kan tåle den. Jeg har kun prøvet den på håndfladen, men min hud blev hurtigt rød, irriteret og begyndte at svige, så jeg ved ikke lige om jeg har lyst til at prøve den i ansigtet. Det bliver ikke en dag hvor jeg skal på arbejde i hvert fald!

Goodiebox: Sovemaske (full size). Jeg bruger faktisk en sovemaske om sommeren, og det gør bare nattesøvnen meget bedre. Denne her er også meget kønnere end den jeg har i forvejen. Min egen er fra Tiger med et par udspilet øgleøjne. Jeg tænker at min kæreste langt heller vil vågne op til synet af denne fine sovemaske?

ModelCo: More Brows Fibre Gel (full size). Jeg mener at Goodiebox har præsenteret os for ModelCo på et tidspunkt. Om ikke andet så er det her en virkelig god bryngel af slagsen. Den er farvet, tykkere i konsistens og sætter brynene så man kan mærke, at de sidder som de skal (de bliver lidt stive i det). Jeg er lidt ked af at gelens farve er en tand for lys til mine bryn, for den er virkelig god. Jeg har modtaget farven light/medium og mine bryn er altså så godt som sorte, så det ligner der sider striber af støv og snavs i mine bryn når jeg bruger den. Desværre…

Desuden så indeholder novemberboksen også en rabatkode på 20 % til Son of a Tailor og 2 måneders gratis abonnement på streamingtjenesten hayu.

Månedens boks har en værdi af ca. 770 kr. Kunne du også tænke dig at modtage den månedlig selvforkælelse i form af Goodiebox, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, boksene bliver nemlig hurtigt udsolgt.

BTW så har Goodiebox gennem den sidste uges tid, givet små ledetråde til noget nyt de har gang i. Jeg tror, at det måske er accessoirers. Jeg tror deres ledetråde blandt andet er hårklemmer og måske en toilettaske eller en clutch? Har I set ledetrådene? Hvad tror I at de har gang i?

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg