Efterårsnyheder 2018 fra Sensai

sensai 1

Sensai er ikke et brand, som jeg har haft noget kendskab til før. Jeg synes altid at det er super spændende at prøve noget fra et brand, som jeg ikke kender noget til. Men om ikke andet så har Sensai, som så mange andre brands også har, lanceret noget nyt i forbindelse med sæsonskiftet til efterår. Blandt nyhederne kan vi fine en række smukke blushes, en ny mascara og de her fermøse pads, som jeg alt sammen vil fortælle jer om i dag.

Blooming blush

sensai 2

Blooming Beige & Blooming Coral

Blooming blush er som sagt en af nyhederne, og er kommet i hele 5 smukke farvenuancer. En pakke med en blush indeholder et beskyttende velourstof hylster og en lille brush børste. Jeg vil sige at jeg fortrækker en almindelig børste i en lidt større udgave. Selve blush produkterne er OK pigmenteret, næsten matte og sætter sig rigtig flot. Som I kan se på billedet, så har de også et hvidt hjørne. Det er faktisk en meget let highlighter. På den måde kan man enten kan lægge en highlighter samtidig med at man blusher, eller blende det sammen med blushen, så den giver mere glød.

Lash volumiser 38 ᵒC

sensai 3

Denne mascara er speciel fordi den er afvisende overfor både vand, sved og sebum (hudens overskydende olie), MEN den fjernes let med vand på omkring 38 ᵒC. Jeg er dog ikke så god til vandfaste mascara, da jeg synes vandfaste mascara har en karakteristisk konsistens, som også denne fra Sensai har; den er vandet og sætter sig på en helt speciel måde, og så synes jeg at det tager længere tid at oparbejde et flot look, end ved almindelige mascara. Måske det bare er mig der har det sådan?

Når det så er sagt, så synes jeg at vipperne efterlades flotte, adskilte og med et buk der holder hele dagen. Det er noget jeg sætter pris på. Noget andet jeg synes er lidt sjovt, er at den er meget mere intens sort end andre mascara jeg har prøvet. Mine vipper er pænt på sorte fra naturens side, og jeg tror aldrig jeg har tænkt ”hold op hvor er den sort” om en mascara før. Men jeg synes den her er sortere end normale sorte mascara.

I forhold til at det er en volumengivende mascara får den ikke særlig høje karakterer, jeg synes mest af alt den giver længere vipper, fordi den laver det fine og holdbare buk.

Extra intensive 10 minute revitalising pads

Disse pads kan anvendes til øjenomgivelserne, men faktisk også til mundvigene for at gøre op med tørhed, fine linjer og rynker. Jeg bruger dem til øjenomgivelserne, da det ofte er dét område jeg synes mangler omsorg. Padsne overraskede ved at være i stof, jeg havde forventet den her biocellulose-gummiagtige konsistens. Men det fungerer rigtig godt, de sidder godt og behageligt og glider ikke ned. Og så virker de til perfektion. Når de tages af efter en 10 minutters tid, skal det oversydende essence masseres ind i huden, men når det så er trængt ind, kan man mærke en forskel. Min hud efterlades blød og spækket med fugt. Det er en dejlig velplejede følelse af den sarte hud under øjnene.

Kender du brandet Sensai?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *