Goodiebox december 2017 // Dancing queen

Goodiebox har fået nyt boksdesign OG logo:

goodiebox december 2017 1

Så blev det tid til årets sidste boks. Jeg synes personligt at slutspurten på året er gået alt alt for stærkt. Når man sidder med en bacheloropgave, er tiden desværre det største pres. Men jeg vil sige, at jeg er taknemmelig for blandt andet at have min blog og min kæreste, så jeg har kunne tage lidt pauser fra den tunge opgaveskrivningen. Når men årets sidste boks har selvfølgelig også et tema: Dancing queen. Temaet er meget sigene, med julens mange fester og nytåret. Boksens indhold kommer godt rundt omkring – der er tre stykker makeup, lidt pleje til ansigt og krop og sidst men ikke mindst lidt til håret.

Men nu er boksens tema jo ikke det essentielle ved lige præcis denne boks! Goodiebox har nemlig fået nyt logo og nyt boksdesign. Boksen er nu mere genanvendelig, i og med at det er blevet en skuffe. Jeg kan i hvert fald se flere muligheder med skuffen end ved den tidligere boks (der til tider kunne være meget stramme og svære af åbne). Jeg er meget positivt stemt, synes det er et super godt initiativ! Jeg vil i hvert fald komme til at få glæde af skufferne.

Goodiebox december 2017 indeholder:

goodiebox december 2017 2

Aurelia miracle cleanser & cloth. Denne miracle cleanser skal blot påføres tør hud, masseres og derefter fjernes med tilhørende klud. Så skulle ansigtet ellers være renset for snavs og makeup, og det er det. Brandet Aurelia er ikke et jeg har tidligere kendskab til, men det skulle være ret hyped. Kluden der høre til er meget fin, den var bundet sammen med en lille lyserød sløjfe.

Doucce fierce and fine graphic liner, black (full size). Jeg er bare ikke til flydende eyelinere, det fungere bare ikke for mig. Denne eyeliner er fast men jeg synes ikke den påføre særlig meget produkt, så man skal virkelig have tålmodighed ved applikationen.

Laritzy lip stix, Scarlet (full size). Jeg er så glad for, at vi ikke har fået endnu et knald rødt læbeprodukt, jeg synes at vi har fået rigelig! Denne røde farve er dybere og mørkere og virkelig flot! Den er også ret lækker, konsistensen er fast og blød som en læbestift. Men der har vidst været lidt forvirring omkring hvordan man spidser den, i og med at det er plastik og den ikke kan skrues op. MEN den skal spidses.

Percy & Reed perfectly perfecting wonder balm. Dette er en leave-in treatment til håret, og den dufter skøøønt! Den skulle give fugt og glans til håret, det synes jeg dog ikke rigtig jeg mærker noget til, umildbart får jeg ikke rigtig noget ud af at bruge den.

Teeez spectrum of starts eyeshadow (full size). Jo den er da meget fin, men den er ikke særlig god. Jeg har modtaget farven gunmetal glow, en mørk mosgrøn farve med et metallisk skær. Der er udsendt 10 forskellige farver. Farven er super pigmenteret og meget mørk (for mørk efter min smag), dens holdbarhed er elendig, den sætter sig i øjenlågets folder noget nær lige med det samme.

Vichy spa shower gel-oil. Der er udsendt tre forskellige kropsplejeprodukter fra Vichy; shower cream, shower oil eller serum milk, jeg har modtaget shower oil. Jeg er vild med den, den dufter skønt, skummer næsten ikke og er bare lækker i badet.

Månedens boks har en værdi af 670 kr. Kunne du selv godt tænke dig at modtage en månedlig forkælelse i form af Goodiebox, kan du tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden inkl. fragt og håndtering og så er abonnementet uden binding.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *