Fresh Linens – ny duft fra Clean

clean fresh linens 1

Et af de parfumebrands som jeg alle vild med, er Clean. Deres dufte passer perfekt til brandnavnet, da duftene bare er ”rene”. De Clean parfumer jeg har haft mellem hænderne har være milde, rolige, nogle unisex og ellers har de den her rene og afslappede duft over sig. Der er en længere række af forskellige, og ikke mindst skønne, Clean dufte. Jeg har tidligere skrevet om duften White Woods HER og er nu klar med anmeldelsen af nyeste skud på duftstammen, nemlig Fresh Linens.

Clean Fresh Linens

Cleans nyeste duft hedder som sagt Fresh Linens; friskt sengetøj – og det navn passer nu meget godt til duften. Fresh Linens er inspireret af den lækre følelse man får, efter at have taget et skønt bad og derefter ligger sig i det nyvasket og rene bomuldssengetøj. Klar til at slappe af, dagdrømme eller blot at tage en lille lur. Følelsen af friskhed og blødhed i en mild brise, en solrig weekend.

Top noter: rene lagner, asiatisk pære og klementin
Hjerte noter: zefyrblomst, stor gøgeurt og lyst træ
Bund noter: hud/moskus, sandeltræ og glat rav

Duften er familier, venlig og lettere velkendt. Jeg bliver i hvert fald ledt tilbage på min barndom, leg og glade dage, og så er der en lille undertone som minder mig om duften af min farmor. Man kan fornemme duften af blomster og det lidt frugtige fra især noten af asiatisk pære.

Har du duftet til Cleans nye familiemedlem, og hvad synes du om den? Du kan blandt andet dufte og/eller købe duften i Matas og på matas.dk * ?

God weekend! Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *