Goodiebox Crush september 2018 // No Makeup Makeup

Goodiebox crush september 2018 1

”Life is too dull without a crush”

Goodiebox crush september 2018 2

Så er det igen blevet tid til Goodiebox Crush. Det er kun tredje boks de har udsendt, da Goodiebox Crush kun udsendes hver tredje måned. Goodiebox Crush er en lillesøster til det almindelige Goodiebox abonnement, forskellen er bare, at Goodiebox Crush kun indeholder makeup. Altså en makeupboks. Boksens indhold, indeholder hver gang makeupprodukter til at skabe et makeuplook, som temaet også indikere. Denne gange er looket et no makeup makeup look. Den naturlige skønhed fremhæves på smukkeste vis.

Goodiebox Crush september 2018 indeholder:

Pixi By Petra: Brow Tamer (full size). Denne klare bryngel har det med at karmuflere sig. Flere gange har jeg hverken kunne finde eller se produktet, selvom det lå lige for næsen af mig. Da den er helt klar er den næsten usynlig, uanset underlaget. Som bryngel er den OK, jeg vil ikke sige at det er den bedste jeg har prøvet, for det synes jeg ikke rigtig at den er. Men den er OK. Den er som sagt klar og giver ingen farve, men den gør sit job: at tæmme og sætte brynene på plads.

Revlon: Ultra HD Matte Lipcolor (full size). Pt har jeg gang i flere forskellige matte læbeprodukter. Denne fra Revlon siges at være mat, men det synes jeg ikke, i hvert fald ikke i forhold til de læbeprodukter, som virkelig er matte. Jeg har modtaget farven 680 HD Glam, som er en virkelig smuk farve der passer rigtig godt til mig. Der er faktisk en smule glitrende pigmenter i, og så dufter den sødt alla karamel. Læbeproduktet er meget behagelig og flot på læberne. Jeg er fan, men jeg vil ikke kalde den mat.

Tromborg: Mineral Rich Powder (full size). Jeg har ikke prøvet særlig mange produkter fra Tromborg, men jeg synes at brandet er ret lækkert. Pudderet er olieabsorberende, hvilket er perfekt til min huds situation. Den er meget lys, men det betyder ikke noget, når den påføres på ansigtet. Den giver et flot og mat finish.

Uoga Uoga: Natural Lip and Cheek Colour (full size). Jeg vil faktisk sige at denne lip and cheek er mere mat på læberne end den fra Revlon. Og så er farven også virkelig smuk. Det er en lidt mørkere nude læbefarve, som matcher mine egne læber super flot. Farven jeg har modtaget hedder Tender. Jeg synes at den er en smule svær at arbejde med, som blush, hvis den applikeres med fingrene. Til gengæld har den overraskede mig, og er super nem at arbejde med, hvis jeg bruger en almindelig blushbørste. Og så sætter den sig smukt på både kinder og læber. Jeg er hurtigt blevet rigtig glad for multiproduktet.

Boksen indeholder 4 makeupprodukter, der alle er fullsize, og har en samlede værdi på ca. 670 kr. Goodiebox Crush koster 99 kr. hvis du samtidig er medlem af Goodiebox, og 129 kr. hvis du blot ønsker at være Crush medlem. Du kan nemt tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Boksen har altid en minimumsværdi af 350 kr. og bliver som sagt udsendt hver tredje måned. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding ligesom det almindelige Goodiebox abonnement.

Modtager du Goodiebox Crush?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *