Limited edition Goodiebox by Elements

le goodiebox by elements

I slutningen af oktober udsendte Goodiebox en mail om en kommende limited edition. Jeg have håbet på en julekalender, men sådan skulle det ikke være. Til gengæld udkom de med blandt andet denne vildt smukke trreat boks; Goodiebox by Elements. De løftede samtidig sløret for to kommende LE trreat bokse, der bliver sat til salg senere i november måned. Den ene i samarbejde med Benefit Cosmetics og den anden til mænd (en oplagt julegave måske?).

Beauty musthaves by Elements

Jeg synes dette er en mega lækker boks, med en masse spændende brands. Jeg er især vild med Rodial, Mádara SOS, Grown Alchemist og Clean Reserve, men også spændt på resten af boksens indhold.

Bioderma sensibio H2O micheller water (100 ml). Jeg er kæmpe forbruger af micheller waters, de forsvinder så hurtigt. Jeg har aldrig selv prøvet Biodermas, men jeg har hørt en masse rosende ord om den, så jeg glæder mig bestemt.

Clean Reserve Blonde rose (1,5 ml) + Sueded oud (1,5 ml). Jeg syntes at begge dufte, dufter af natur og skov. Blonde rose kunne godt gå hen og blive en favorit hos mig. Clean Reserve serien er rene ligesom de originale Clean dufte, dog har Reserve serien fået en mere raffinere og sofistikeret kant.

Dr. Lipp original nipple balm for lips (2 ml). Endnu et multifunktionelt kultprodukt. Dr. Lipp’s nipple balm er især god til tørre læber eller som primer under læbestiften. Men kan også bruges til mange andre formål, men den er fed, så den egner sig især til tørre områder.

Grown Alchemist hydra repair day cream (65 ml). Denne dagcreme (og resten af brandets produkter) er baseret på naturlige ingredienser og processer, der gør op med brugen af skadelig kemikalier. Dagcremen trænger hurtigt ind i huden og efterlader den hverken fedtet eller skinnende.

Instant effects instant lash (7 ml). Dette er en øjenvippegel, som skulle give fyldigere vipper både nu og her, men også give også synligt længere og stærkere vipper efter 2 ugers brugt. Meget spændende.

Lee Stafford dry shampoo (50 ml). Jeg var faktisk ret spændt på at prøve denne tør shampoo, da jeg endnu ikke er stødt på nogen der slår Batiste. Jeg har lige nået at bruge tør shampooen én gang og heller ikke denne hamler op med Batiste. Den er dog heller ikke bland de værste jeg har prøvet.

Mádara SOS mask (12,5 ml). Masken her er ultra fugtgivende og især egnet til tør, træt og dehydreret hud. Jeg har endnu ikke slev nået at tage den i brug, men det er helt klart en maske jeg ser frem til.

Rodial dragon’s blood sculping gel (9 ml). Rodial er et mærke jeg længe har været vild efter at prøve. Dog er deres produkter i en prisklasse min SU ikke kan lide, så denne sculping gel er mit første rodial produkt. Sculpting gelen er klart det produkt der gjorde, at jeg købte boksen. Den skuffer bestemt heller ikke. Jeg har kun brugt gelen et par gange, men er allerede forelsket i den. I vil høre mere om den i et senere indlæg, når jeg rigtig får testet den.

SG79 I STHLM No. 16 (2 ml). Jeg ved ikke rigtig om jeg kan lide denne parfume eller ej, dele af den er jeg vild med, men der er også undertoner, som jeg ikke helt ved hvad jeg synes om. Jo længere tid parfumen får lov at sidde, jo bedre synes jeg den dufter.

goodiebox by elements

Hvis du gerne selv vil have fingre i denne lækre trreat boks, kan du købes HER, den koster 299 kr. inkl. fragt og har en værdig af 978 kr. Trreat boksen er ikke en del af Goodiebox abonnementet, så der er ingen binding ved købet.

Hvad synes I om Goodiebox by Elements?

Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

8 kommentarer

  1. Det er godt nok en lækker boks, jeg har selv overvejet at bestille den.
    Jeg bruger flere af biodermas produkter, heriblandt deres micheller water, de er rigtig gode. 🙂

    1. Det kan du roligt gøre, jeg er i hvert fald ikke skuffet over dens indhold. 🙂 Jeg har også kun hørt rosende ord om bioderma. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *