James Read H2O tan mist

james read

I april måneds Goodiebox modtog jeg blandt andet H2O tan mist fra brandet James Read. Et brand jeg længe gerne har ville prøve, da jeg har læst flere rigtig fine anmeldelser. James Read er Englands førende selvbruningsekspert med mere end 12 års erfaring. Og det er heller ikke uden grund, at hans produkter er et hit. Jeg selv er ikke så god til selvbruner. Jeg har i hvert fald ikke særlig gode erfaringer med dem. Bodylotion tilsat selvbruner er hvad det strækker sig til for mit vedkomme. Men jeg vil sige at James Read giver mig blod på tanden for at prøve lidt mere, jeg er i hvert fald positivt stemt efter af have prøvet hans H2O tan mist.

James Read H2O tan mist

H2O tan mist er en rosenvands fugtspray der indeholder selvbruner, denne udgave kan anvendes til både krop og ansigt. Jeg har dog kun brugt min til ansigt, hals og bryst, da mit eksemplar kun er 30 ml. En naturlig glød og udstråling vil gradvis (meget stille og roligt) blive opbygget af selvbrunereffekten for hver appliksation. Fra H2O tan mist er sprayet ud over det ønskede område vil gløden fremtræde i løbet af de næste 3-5 timer. Ved første applikation kan der ikke ses nogen forskel. Først efter tre dages brug, morgen og aften, begyndte jeg at kunne se en sund, fin og naturlig glød. Dog ikke så jeg tænker ”waow sikke en flot solbrun kulør hun har, har mon hun har været på ferie”. For optimal effekt bør sprayen anvendes både morgen og aften.

H2O tan mist er overraskende nem at anvende, man kan næsten ikke gøre det forkert. Ved min første anvendelse tænkte jeg at jeg ville komme til at ligne en klovn, fordi jeg ikke rigtig havde nogen fornemmelse af hvor der var ramt, om fordelingen var ligelig, nogen steder fik jeg endda sprayede direkte uden bevægelse. MEN trods mine bange anelser kom jeg ikke i nærheden af at ligne en klovn. Sprayen giver en meget svag glød pr. applikation, så det er nemt at opbygge uden man får en helt forkert og unaturlig kulør.

I forhold til dosering var jeg selv i tvivl, jeg sprayer til jeg synes jeg har ramt hele ansigtet ligeligt og over det hele, hvilket også fungere fint for mig. Jeg vil også lige nævne dens duft (lugt). Ligesom mine bodylotions tilsat selvbruner har denne her samme lettere ubehagelige lugt af støv og sur fersken yoghurt. Det er en lugt jeg virkelig ikke bryder mig om. Måske det bare er sådan selvbruner lugter?

Anvendelsesmuligheder
 • Fugt spray
 • Makeup setting spray
 • Primer

Anvendelse: På ren og tør hud ud sprayes H2O tan mist ud over ansigtet i et jævnt lag og hurtige bevægelser. Det skal lige have lov til at tørre, før du evt. anvender makeup.

Ulempe: Der bruges ret meget, så hvis den bruges regelmæssigt holder den heller ikke så længe.

Relaterede indlæg

10 kommentarer

 1. Jeg er også flittig bruger af min, jeg fik den også med Goodiebox, og det er rigtig som du skriver, at den næsten ikke giver farve før efter flere gange 🙂

  1. Skønt at du også er glad for din tan mist! 🙂 Jeg synes det er rigtig rart at man kan opbygge farven meget langsomt, det giver trods alt et rigtig fint resultat, når man kommer et par dage hen 😉

 2. Efter første applikation kunne jeg tydeligt se forskel, og uheldigvis ligner jeg en klovn…. selvom jeg følte at jeg havde sprayet over det hele, har jeg fået pletter og føj hvor ser det grimt ud og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at komme til at se normal ud. Og jeg synes slet ikke at den har den flotte glød som goodiebox beskriver… 🙁

  1. Øv det er jeg ked af at høre 🙁 Prøv først med en scrub eller skrubbehandske hvis det er på kroppen og ellers hvis du har noget med alkohol, fx en toner på en vatrondel, det synes jeg i hvert fald fjerner farven!

 3. Jeg kan heller ikke lide lugten af selvbruner Og derfor kan jeg varmt anbefale Vita Liberatas produkter. Dem skal du prøve

  1. Hej Emilie, farven opbygges svagt og forsvinder sådan set relativt hurtigt igen, især hvis du bruger en alkoholbaseret toner i din hudplejerutine 🙂