Goodiebox Crush september 2019 // True Artistry

goodiebox crush september 2019 1

Hver tredje måned sender Goodiebox deres Crush boks ud, som er dedikeret til makeup. Denne gang er temaet True Artistry, der hylder de dygtige makeupartister, som arbejder backstage, på catwalken og under fotooptagelser. Produkterne i denne boks giver os mulighed for at udleve vores egen indre MUA (MakeUp Artist).

Goodiebox Crush september 2019 indeholder:

GOSH: Colour Corrector Kit (full size). Jeg bliver bare aldrig god til colour correcting… Jeg giver det et forsøg hver gang jeg får sådanne kits ind af døren, men nej det bliver ikke bedre. Dette kit er også kommet i min ”giv til andre” kasse.

Niré Beauty: Angled Eyeliner (full size). Niré Beauty laver bare nogle skønne makeuppensler og denne er ingen undtagelse. Måske I husker den glitrende udgave som også har været med i Goodiebox? Jeg har faktisk aldrig praktiserede at påføre eyeliner med en pensel, og havde derfor heller ikke en sådan pensel. Men jeg var nødt til for at prøve eyelineren i krukke, som også fulgte med i denne boks, så jeg måtte ud i det. Og det var slet ikke så slemt som jeg havde forstillet mig! Applikere du eyeliner som blyant eller med pensel?

Revlon: Colorburst Matte Balm (full size). Så fin farve, der matcher efterårets smukke farver. Så lækker at arbejde med, og den sidder godt og behageligt på læberne. Desuden så er farven OK holdbar.

Uoga Uoga: Black Drama – Natural Eye Liner (full size). Og så kom vi til eyelineren – boksens positive overraskelse. Jeg var faktisk lidt nervøs for at teste den. Jeg havde nemlig en ide, om at den ville være meget pigmenteret og meget sort, så man rigtig ville kunne se alle fejlene jeg eventuelt ville komme til at lave ved applikation. Men den er virkelig flot og hverdagsvenlig! Den er lidt flad i farven på en fed måde. Så skulle de to øjnes streger ikke blive helt ens, så er det ikke sådan lige til at se. Jeg er i hvert fald hurtigt blevet glad for denne eyeliner og makeuppenslen fra Niré, som jeg bruger sammen med.

goodiebox crush september 2019 2

Boksen indeholder fire makeupprodukter, hvoraf alle fire er full size produkter, med en samlede værdi på ca. 392 kr. Goodiebox Crush koster 99 kr. hvis du samtidig er medlem af Goodiebox, og 129 kr. hvis du blot ønsker at være Crush medlem. Du kan nemt tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Boksen har altid en minimumsværdi af 350 kr. og bliver udsendt hver tredje måned. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding.

Modtager du Goodiebox Crush?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *