Goodiebox september 2018 // Make It Last

goodiebox september 2018

For første gang i 4-5 måneder, nåede jeg at modtage og åbne min Goodiebox, FØR indholdet blev spoilet på Instagram. Det er jeg dybt taknemmelig for, da overraskelsesmomentet er en stor del af Goodiebox konceptet. Boksen er bare 100 gange bedre, når indholdet er hemmeligt.

Månedens boks indeholder nogen ret spændende produkter, som er sammensat ud fra boksens tema; Make It Last. Og det er selvfølgelig den lækre lange og varme sommer vi har haft i år, som vi prøver at få til at vare bare liiidt endnu. Jeg skal ellers lige love for at det er blevet koldt de sidste par dage! For mit vedkomme måtte vi godt have sommer, sol og varme hele året rundt.

Goodiebox september 2018 indeholder:

James Read: Sleep Tan Mask Face. Goodiebox har tidligere introduceret os for James Read i form af en face & body mist og præsentere os nu for en selvbrunende natmaske af samme brand. Produktet er en farveløs gel lignende creme, som skal påføres ansigtet i et tyndt lag om aftenen, så den virker selvbrunende natten over. Jeg har endnu ikke slev prøvet den, jeg venter lige til jeg har et par dages fri. Jeg vil nødig tage på arbejde hvis resultatet ikke er så godt! Har I nogen erfaringer med produktet?

Nails Inc.: Clarendon Street (full size). I stedet for at bruge en mørkere og kraftigere farve, der ellers karakterisere efteråret, og alle de nye efterårskollektioner, så har vi fået en neglelak i en fin og lys lyserød og sommerlig farve. Neglelakken er fra Nails Inc., som jeg synes at have gode erfaringer med.

Urtekram: Purple Lavender Håndcreme (full size). En håndcreme der dufter af sommer. Den indeholder blandt andet botaniske ekstrakter og økologisk, æterisk lavendelolie. Jeg synes at lavendelduften giver en følelse af afslappethed og aromaterapi. Det er den “rigtige” duft af lavendel, der er ikke noget kunstigt over den. Desuden er det en lækker håndcreme, der både fugter og blødgøre huden, og så er den ikke fugtig og vandet på hænderne. Jeg synes den er skøn.

You & Oil: Carrot Broccoli Chia Face Serum (full size). Dette serum er boksens, for mit vedkomme, toppunkt. For det første er jeg vild med serum, det er et af mine favorit produkt typer. Og at det er et brand jeg ikke kender er super spændende. Det sjove ved dette serum er, at det indeholder olie fra gulerod, broccoli og chiafrø, der tilsammen giver en perfekt balance af vitamin A, C, E og fedtsyre. Jeg vil da også sige at det mere er en ansigtsolie end et ansigtsserum i konsistens. Men absolut en lækker følelse på huden. Den kan både bruges alene eller under en creme.

Æther: Ætheroxyde. Ætheroxyde er en molekyleduft, som karakteriseres ved at den tilpasser sig den enkelte. Jeg synes at mange molekyledufte har lidt af det samme over sig. Personligt er Ætheroxyde duften ikke lige min smag. Jeg synes at den er en tand for maskulin og kraftig i duftens overflade, ellers kan jeg godt lide duftens undertoner.

Månedens boks har en værdi af ca. 670 kr. Kunne du også tænke dig at modtage den månedlig selvforkælelse i form af Goodiebox, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, boksene bliver nemlig hurtigt udsolgt.

Hvad synes du om månedens boks?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg