Aurelia Cell Revitalise Day Moisturiser

Aurelia Cell Revitalise Day Moisturiser

Jeg har ikke særlig meget erfaring med brandet Aurelia, det forekommer mig at være et luksuriøst og banebrydende brand inden for probiotika. Aurelia Probiotic Skincare har modtaget mere end 70 priser siden lanceringen i 2013! Probiotika er et skønhedsgennembrud, der hjælper huden med at beskytte, genoprette, reparere og balancere sig selv. Alt dette resulterer i en mere klar og strålende hud, der er i balance, fri for rødme og inflammation, som også er hovedårsagen til, at huden ældes.

Cell Revitalise Day Moisturiser

Cell Revitalise Day Moisturiser er en let piskede, klinisk avancerede luksuscreme som kombinerer probiotika og peptideteknologi med plante- og blomsteressenser. Cremen indeholder koncentreret bio-organisk 100 % ren botanik som Baobab og Kigelia Africana og Hibiscus. Baobab er rig på de værdifulde Omega 3, 6 og 9, som revitaliserer huden, mens afrikansk Kigelia Africana og Hibiscus lindre, opstrammer, og hjælper med at bekæmper oxidativ stress.

Blød hud ja tak

Aurelias Cell Revitalise Day Moisturiser er uden tvivl en super lækker dagcreme, som er behagelig i brug. Det er en tyk creme, om end en smule mousseret, men den er ikke fed-fed på huden. Cremen er drøj i brug og efterlader huden fugtet, dejlig blød og med et dugfrisk finish. Jeg har brugt cremen som både dag- og natcreme over en periode. Selvom den står til at være en dagcreme, synes jeg at dens konsistens ligeledes egner sig som natcreme. MEN det jeg vil frem til er at min hud nu konstant er blød, og det er en fantastisk rar følelse.

Jeg er dog slet ikke vild med dens ”duft”. Den er kraftig og meget skrap. Mest af alt synes jeg at den lugter af katteurin, og det værste er at lugten hænger ved et godt stykke tid. Det er dog bare blomsteressensen der giver denne lugt. Duften beskrives som: En naturlig duft af delikat olieblanding af Jasmin, Frangipani, Tuberose og Mandarin. For mit vedkomme er lugten for kraftig og ødelægger helhedsoplevelsen for en ellers fantastisk skøn og lækker creme.

Aurelia Cell Revitalise Day Moisturiser var med i en af Goodieboxs limited edition bokse lavet i samarbejde med Elements Group, der blandt andet er distributør for Aurelia Probiotic Skincare.

Kender du Aurelia?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *