Afslutning på året 2017

Så blev det årets sidste dag af år 2017. Jeg synes at året, og i særdeleshed den sidste halvdel, er gået utroligt hurtigt. Jeg synes der sker en masse nyt for mig hele tiden, både i mit privatliv, men også i forbindelse med mit hjertebarn; Hverdagsblush.

Top 10 læste indlæg i år 2017

Gennem år 2017 har jeg udgivet intet mindre end 208 indlæg bestående af tests, anmeldelser, anbefalinger, frarådelse samt en masse andet både beautyrelateret og lidt sidenomssnak. Ud af de 208 indlæg har jeg samlede de 10 indlæg, som har haft de højeste læsertal og dermed de mest populære indlæg gennem året.

I starten af året udgav jeg indlægget Abbonementer med skønhed – en oversigt som gennem hele året har haft et flot læsertal. Det er en liste/oversigt som jeg selv synes er brugbar, hvis man vel og mærket interessere sig for beauty. Hvis du læser med på Hverdagsblush, må jeg gå udfra, at beauty har din interesse på et elelr andet niveau. Jeg havde på bloggens instagram vist mine negle med rosedekorationer som jeg efterfølgende lavede et blogindlæg om. Indlægget har også klaret sig flot, men jeg synes også de blev super flotte. Derudover har jeg testet makeupkollektionen Gelato crush colour collection, hvoraf jeg er blevet rigtig glad for især et af læbeprodukterne; sugar plum 19. Apropos læberne, så tippede jeg om nogle fantastiske læbepomader der forhandles i Normal.

I efteråret fik jeg muligheden for, at teste en ny beautygadget, nemlig Foreo ESPADA. Jeg har senere opdateret indlægget, hvis du ikke har læst opdateringen er den et kig værd. Min hud har aldrig været pænere end den er lige pt. Derudover har jeg på en læseres opfordring skrevet Har du styr på AHA og BHA i din hudpleje og det viste sig at der sad mange og ville læse, om lige præcis dette emne. Så hold jer endelig ikke tilbage, hvis der er noget I er nysgerrige på eller har ønske om. Her i december måned har jeg deltaget i mit første bloggerevent. Det var en kæmpe skuffelse og ikke en særlig god oplevelse desværre. Jeg er dog blevet opmuntret af andre bloggere der oplevede det samme, men som fortæller at det altså ikke er normen for events.

Jeg har længe, som i 4-5 år, gået med tanken om at få klippet mit meget lange hår kort. Dertil skrev jeg indlægget Lidt om at have langt hår og efter min klipning indlægget Se mit nye hår! Jeg har endnu ikke fortrudt på et eneste tidspunkt, jeg elsker det, jeg har endda efterfølgende været til frisør i oktober og fået det klippet kortere end første omgang. Derudover har jeg i årets løb stiftet bekendtskab OrganiCup som er et nyt mensturationsprodukt og jeg har ikke brugt andet siden. Endvidere har jeg prøvet mig med Hevi Sugaring som I også tog rigtig fint i mod.

Hverdagsblush på andre platforme: På bloggens facebookside holder jeg jer opdateret på, hvornår der er nye indlæg på bloggen. På bloggens instagram holder jeg jer også opdateret om nye indlæg, MEN der er også en masse andet beautyrelateret og hverdagsglimt at finde.

Apropos andre beautyrelateret billeder på bloggens instagram. Så har jeg løbende gennem år 2017 lagt et månedligt billede op af mine tømte produkter. Jeg ved godt at jeg bruger mange produkter, da jeg bare bruger meget hver dag, og at jeg tager mig tiden til samme. Men jeg er alligevel lidt overraskede over at jeg faktisk får tømt en 10-20 produkter hver måned, se billedet herunder. Tilsammen har jeg gennem år 2017 tømt hele 180 produkter! Det er da lidt vildt synes jeg.

tømpe produkter 2017

Hvad er der sket på det personlige plan i år 2017?

På det personlige plan er der også sket en masse i årets løb. Det bedste er dog at jeg tilbage i februar fik den sødeste kæreste, vi passer bare perfekt sammen, og det har givet anledning til en masse skønne oplevelser gennem året.

Nu er jeg nået til det punkt, hvor min gruppe skal aflevere bacheloropgave lige om lidt. For derefter at skulle til den mundtlige eksamen. Hold nu kæft hvor jeg glæder mig til det er overstået. Jeg er simpelthen blevet kørt så meget ned, og det har taget virkeligt hårdt på mig den sidste måneds tid. Der er både fordele og ulemper ved gruppearbejde, men jeg må ærligt indrømme at jeg hader det dybt ind i mit hjerte.

Tak!
Til slut vil jeg benytte lejligheden til at sige 1000 tak til alle jer. Faste læsere, nye som gamle og til jer som blot er på et kort visit – I betyder meget. Jeg håber selvfølgelig at i fortsat vil læse med i det nye år. I er selvfølgelig også velkommen til at komme med forslag til fremtidige blogindlæg, hvis der er noget i savner at læse om. Derfor skal der også lyde et godt nytår til dig og dine kære. Husk at passe på hinanden!  Kærligst Charlotte.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *