Gelato crush colour collection

Gelato crush colour collection

Gelato crush colour collection. Sådan lyder titlen på Elizabeth Ardens nye makeup linje. Kollektionen består af lidt til læberne og lidt til kinderne. Produkterne er cremede, de er plejende, de fås i en række skønne farver og så er det produkter du kan bruge med god samvittighed. Produkterne er især gode til hverdagsbrug, da farverne er friske og ikke særlig tunge i makeuplooket. De har i hvert fald givet mig et friskere hverdagslook med en sundere glød.

Plush up lip gelato

Plush up lip gelato

Farverne: pink berry burst 01, peatch bliss 11, coral glaze 13 og sugar plum 19

Plush up lip gelato er en række af lette, cremede og farverige læbestifter. Men de er også yderst plejende for læberne. Jeg vil sige at de er mere læbepomade end de er læbestifter. Med det samme de påføres, fugtes læberne og føles dejlig bløde. Dette kan også ses, i og med at de er skinnende og fugtige på læberne, lidt som en læbepomade. Der stå at de også skulle have en ”uimodståelig” duft, den duft har jeg så slet ikke lagt mærke til. Først da jeg læste det prøvede jeg at dufte til mine egne læber. Intet. Så duftede jeg helt tæt på en af læbestifterne, og ja der er en lille bitte, meget svag duft, der godt kunne minde lidt om frossen vaffelis.

Lip gelato har mange gode egenskaber og lækre ingredienser. De skulle udglatte, pleje og give mere fylde (peptider og hyaluronsyre). De skulle beskytte, blødgører og fugte (sheasmør). De er rige på antioxidanter, som skulle holde læberne bløde og behagelige (A- og E-vitamin samt rosmarinekstrakt). Og så skulle filmformere gøre, at de glider let hen over læberne, og få fugt og farve til at holde. Jeg synes de holder hvad de lover, det er virkelig bare som en lækker læbepomade tilsat lidt farve.

Etuiet på lip gelato er fantastisk. For det første er det virkelig enkelt og flot. Måden selve produktet skubbes op med Elizabeth Arden mærket, er jeg ret vild med. Det er i hvert fald en lille detalje der gør oplevelsen god. Dog skal man være opmærksom på også, at klikke den ordentligt fast igen, især hvis man har den liggende løst i sin taske. Klikkes den ikke på korrekt, er der lige pludselige læbestift ud over det hele…

De fås i 20 farver, så der er lidt for enhver smag. De er ikke så kraftige i farverne, og derfor gode i hverdagen. Se 4 af farverne her:

plush up lip gelato (2)
Plump up lip liner

Plump up lip liner

Farverne (oppefra): kiss of coral 03, fire red 09 og raisin 10

Plump up lip liner har som alle andre lip linere til formål at optegne og definere ens læber, og at få sin læbestift til at holde længere. Plump up lip linerene adskiller sig fra de almindelig lip linere, ved den lækre fugtgivende og cremede formel, og så udglatter de de fine linjer omkring munden. Lip linerne er dejligt nemme at arbejde med. Lip linerene er meget genstridige, det er ikke nemt at fjerne dem igen. Plus på holdbarheden.

Også lip linerne indeholder peptider og filmformere der tilsammen giver et fyldigt og ungdommeligt look med en let påføring og optimal holdbarhed.

Lip linerne fås i 10 farver. De har desuden en duoapplikator i silikone, som gør det muligt at udtone lineren. Derved bliver der en pænere overgang mellem liner og læbestift. Det er især smart, hvis man bruger dem sammen med en af ovenstående lip gelato, da de netop ikke er så kraftige i farven.

lip liner udtoning

Duoapplikator i silikone // Plump up lip liner nr. 09 sammen med Plush up lip gelato nr. 13.

Cool glow cheek tint

Cool glow cheek tint

Farverne: pink perfektion 02 og berry rush 04

Cool glow cheek tint er en række af lette creme blushes, som fås i 4 forskellige farver. De er utrolig lette på huden, og så giver de et fint og naturlig look. Jeg havde en fordom om at blushen ville komme til at ligge sig meget markeret på kinderne, jeg frygtede måske lidt det ville være som på dukker, med runde røde kinder. Men i og med at farverne er meget svage og at de er supper nemme at tone ud i huden. Så der er ikke noget at komme efter der. Dog skal man bruge meget små mængder ad gangen, da man hurtigt kan få opbygget et varmt og opblussede look.

De har en svag duft af, gammel dame, har jeg lyst til at sige. Ikke ment på en dårlig måde, men duften minder mig om min farmor. En skøn duft, lidt sødlig og krydret af blomster med kraftig duft.

Cool glow cheek tint indeholder blandt andet hyalurosyre, ælbe-, vandmelon- og linseekstrakt som fugter og blødgør huden. Wu Zu der giver en smuk og sund glød. Ceramider, C-, D- og E-vitaminer og svampeekstrakter, som styrker hudens naturlige kollagenproduktion, giver en fastere hud og mindsker fine linjer og rynker. Fucogel og flydende polymerer der skaber den lette og behagelig konsistens, samt får farven til at holde længere. Og så indeholder de vandopløselige pigmenter der er med til at fordele farven jævnt og ensartede, så man ikke kommer til at se forfærdelig ud.

lips on point

Plump up lip liner nr. 09 sammen med Plush up lip gelato nr. 13 og cool glow cheek tint nr. 04.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

4 kommentarer

  1. Jeg elsker emballagen og jeg er sikker på at de lip liners er fantastiske.. MEN jeg har lige prøvet de nye fra Loreal. Det er nok nogle af de bedste jeg har prøvet – just saying 😀
    God weekend 😉

  2. Lip gelato lyder virkelig som noget for mig, jeg har ofte brugt baby lips læbepomader med lidt farve og elsker pleje/makeup kombinationen❤️
    Har ledt på nettet lidt, hvor kan jeg købe dem??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *