L’amourbox juni 2018 // Summer Lovin’

L’amourbox juni 2018 summer lovin' 1

L’amourbox juni 2018 er nu ude. Det er et af de sjoveste, mest anderledes og udfordrende (på den gode måde) boksabonnementer jeg nogensinde har haft. Hvis du ikke allerede ved det, så er L’amourbox et abonnement lavet af det danske winkwink, som primært egner sig til voksne par og soveværelset.

Abonnementet er genialt til par, der tør at prøve noget nyt, men ikke rigtig ved hvor man skal starte. Man behøver ikke gå ned i en fysisk butik, knald rød i hovedet når man kommer ud igen. Og man behøver heller ikke at tage stilling til de forskellige udgaver, farver og mærker man kan finde på nettet. Nej, med L’amourbox kommer det hele af sig selv. Man kommer til at prøve en masse forskelligt, til en meget fornuftig pris! Og så vil jeg gerne garantere at I får et smil på læben – det gør vi i hvert fald altid!

Nyt boksdesing

I juni måned er der sket noget nyt. L’amourbox har nemlig fået et nyt boksdesign. Hvis du har læst mine tre tidligere indlæg om boksene, har du måske lagt mære til, at de alle bare var røde og ikke andet. Denne boks er mere kunstnerisk; den synbolisere deres udvikling, samt både manden og kvinden. Nu er jeg jo uddannet bioanalytiker, og hvis jeg skal være helt ærlig, så ligner boksens kunstneriske del, et celleudskrab fra underlivet farvet med en papanicolaou-farvning, set gennem et mikroskop. Hvad synes I at det ligner?

Vidste du i øvrigt at L’amorbox nu også sender til Sverige?
Indhold af L’amourbox juni 2018 // Summer Lovin’

L’amourbox juni 2018 summer lovin' 2

Måneds boks indeholder ikke lige så meget, som jeg synes de foregående bokse har gjort, men værdien er alligevel på 664 kr. Der er heller ikke lige så meget forskelligt indhold som der plejer at være. Der er to prøver på forskellige glidecremer, som der også har været i de tidligere boksen, men der lå også en lille rejsevenlig glidecreme.

Derudover lå der i boksen et spil. Det er en masse små udfordringer, som man kan vælge at bruge på én gang – det er måske en lidt stor mundfuld. Eller man kan vælge et par stykker ud ad gangen. Spillets størrelse er også velegnet til at have med på ferie. Der gemmer sig 21 spørgsmål og udfordringer, som kan gøre det hele lidt mere interessant. Teksten står på fire forskellige sprog. Jeg kender ikke dem alle, men engelsk og tysk var i hvert fald repræsenteret.

L’amourbox juni 2018 summer lovin' 3

Som noget andet sjovt, så gemte boksen også på et lille stykke beklædningsgenstand til kvinden, samt et vibroæg med fjernbetjening. Sidstnævnte er sendt ud i to udgaver, enten har man modtaget ægget fra Sweet Smile eller fra Pepper Parties. Æggen skulle være helt lydløst, så det kan komme med på f.eks. restaurant, hvor ens partner så kan styre det med fjernbetjeningen.

Modtager I L’amourbox hjemme hos jer? Hvis ikke kan jeg virkelig anbefale det – det er sjovt! Det koster 199 kr. og så udsender de en boksen hver anden måned. Er du fristet? Du kan tilmelde dig/jer HER.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksent til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *