Abonnementer med skønhed – en oversigt

abonnementer

Billederne er lånt fra de respektive hjemmesider

Den type af abonnementer, hvor man hver måned modtager en form for boks, med en masse beautyrelateret indhold, for en højere værdig, end man selv betaler, er en nyere ting, der er kommet til Danmark i løbet af de seneste år. Der findes også en række forskellige abonnementer derude, nogle er ældre end andre – nogen er også bedre end andre.

Jeg sad og søgte på nettet i et kedsommeligt øjeblik, for at se om der skulle være noget, jeg var gået glip af. Og så var det, at jeg fik ideen til dette indlæg, da jeg selv synes det kunne være fedt, med en form for oversigt, over de forskellige skønhedsabonnementer.

Goodiebox

Goodiebox er ikke til at komme uden om, det er mit yndlings abonnement og jeg ville ikke undvære det en eneste måned. Goodiebox koster 169 kr. om måneden inkl. fragt, og der er ingen binding. For de 169 kr. for man en lækker boks med 5+ produkter af hvad jeg synes er rigtig god kvalitet. Der er både gamle og nye spændende mærker, udenlandske mærker og kendte mærker, og ofte spændende produkter man måske ikke lige selv havde tænkt på at købe. Boksen indeholder altid et eller flere full size produkter, resten er speciel størrelser. På den måde for man mulighed, for at prøve en masse forskelligt hver måned. Boksen har eksisteret i 5 år her til februar. Du kan læse min seneste anmeldelse HER.

Til dig der endnu ikke er medlem af Goodiebox, får du her en rabatkode! Hvis du tilmelder dig Goodiebox i perioden 31/1 til 1/2 vil du for169 kr. (normal abonnementspris) modtage både boksen for januar måned OG september måned. Rabatkode: 2FOR1GBJAN

Look Fantastic beautybox

Look Fantastic er mit næste projekt, tror jeg. Det der irritere mig, er at man skal binde sig til enten 3, 6 eller 12 måneder – jo flere måneder man binder sig til, jo lavere bliver prisen pr. boks. Jeg var fornyeligt ved at bestille et abonnement på 6 måneder, men da jeg kom til kassen, og fandt ud af, at man udover abonnementsprisen skal betale 40 kr. i fragt hver måned, så synes jeg ikke at det var så tiltalende, så jeg droppede det.

Bob & Boxy

Denne boks indeholder prøver på forskellige produkter, der alle er udvalgt som de mest naturlige på markedet og er alle organiske og økologiske, fra hele verden. Abonnementet koster 159 kr. om måneden. Jeg har ikke selv prøvet dette abonnement, men det er bare et spørgsmål om tid.

Celesti

Celesti er HELT nyt, som i at første boks/makeuppung blev sendt ud i september. Celesti udsender 5 produkter om måneden, og som jeg har forstået er det kun makeup. Produkterne bliver personaliseret, da man ved tilmelding skal tage en quiz om ens præferencer, hudfarve, hudtype, hårfarve osv. Abonnementet koster 159 kr. om måneden.

Udgået bokse:

Cleanskin beautybox

Cleanskin beautybox har eksisteret i ca. 1 år og har lige lukket ned. Jeg har modtaget boksen i tre måneder, hvorefter jeg afmeldte mig abonnementet. Boksen indeholdte mange ting, hvilket var skønt, men jeg synes også at indholdet virkede meget billigt, og ikke af særlig høj kvalitet.

Pigepakken

Tidligere har man også kunne få noget der hed Pigepakken – denne boks kom op til ens menstruation fyldt med bind/tamponer, man selv havde valgt. Der var på den måde rig mulighed for at prøve en masse forskellige mærker eller holde sig til de kende. Derudover indeholdt boksen en masse goodies i form af teposer, slik og andre snacks samt lidt beautyforplejning – alt hvad man har brug for, når man har menstruation. Desværre er Pigepakken lukket ned, hvilket jeg synes er rigtig ærgerligt.

Det er hvad jeg har kunne snuse mig frem til af skønheds abonnementer, man kan opskrive sig til i Danmark. Kender du nogen jeg mangler, så skriv dem endelig ned i kommentarfeltet!

Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

5 kommentarer

  1. Super fedt indlæg, dejligt med inspiration 🙂

    Jeg har selv abbonneret på Celesti siden start, og er sååå glad for det! Det er ikke kun makeup, men bla. også hår – og hudplejeprodukter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *