Roseinspireret negle fra instagram

rose inspireret negle

Billeder lagt op på bloggens instagramprofil; @hverdagsblush

Sidste uge lage jeg tre billeder op af de roseinspireret negle jeg lige havde dekoreret. Til Det har jeg fået en henvendelse om hvilke lakker jeg har brugt og hvordan jeg har lavet de flotte negledekorationer. Svaret få I her.

Neglebasen består af to lag color show by colorama, 150, mauve kiss fra maybelline, samt et mattende lag tocoat; to coat matte fra L’oréal Paris.

Til at lave roserne har jeg brugt et ”prikke værktøj” (se billede nederst). Først lavede jeg bladende med color riche, 612, green couture fra L’oréal Paris. Jeg Lavede dem som det første for ikke at komme til at ødelægge selve rosen til sidst. Jeg har lagt en dråbe på et stykke papir, for så at bruge den mindste prikkeedende til at lave bladende med. Bladene er sat tilfældigt og med tilfældigt antal blade pr. rose og tilfældigt antal roser på neglene.

Til rosebladende har jeg brugt to lakker; 60 secounds, 513, let’s get nude fra Rimmel London samt O2 nail polish nr. 466 fra Depend. Jeg har lagt en dråbe af hver farve på et stykke papir og brugt den største dot på prikke værktøjet. Den dyppes i de to farver og køres lidt rundt på neglen, hvor rosebladende skal være, for at give lidt struktur til rosen.

De skinnende glitter prikker er også lavet med prikke værktøjet. Jeg har brugt lakken; … okey det ved jeg ikke, den er så gammel at al information er slidt væk… MEN den er en glitterlak fra Depend, som i også kan se øverst, på det midterste billede. Jeg starterede med at prikke ned gennem midten af neglen og derefter siderne er den med prikker i mellemrummene.

prikke værktøj

Eksempel på hvordan et prikke værktøj kan se ud.

Jeg håber det hele gav mening ellers må I endelig sige til!

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *