Dr. PawPaw forhandles nu hos Coop

dr. pawpaw

I september lancerede Dr. PawPaw nogle af sine produkter i Danmark. Nærmere bestemt kan du få fat i den hos Coop, både i butik og online. Dr. Pawpaw er kendt verden over for sin balm. Kendisser som Emma Watson og Chloe Moretz elsker den. Sidstnævnte siger om balmen, at det er den mest helende balm i verden. Dr. PawPaw er et britisk brand der står bag det multifunktionelle produkt.

Balmen indeholder en række plejende ingredienser; fragmenteret papaya, olivenolie og aleo verao. Derudover indeholder den et beskyttende ingrediens; petrolatum (vaseline). Vaseline kan ikke trænge ind i huden, og fungere derfor som et beskyttende lag. Dertil vil jeg sige at det er en fantastisk egenskab på læberne, da de holdes fugtet. MEN det er heller ikke fordi min hud er super klistret og skinnene hvis jeg bruger den andre steder end læberne. Klister- og shineeffekten kan selv reguleres ved at komme mere på.

Papaya: den bedste naturlige medicin der endnu er opdaget

Papaya er en fantastisk ingrediens i plejeprodukter grundet deres høje indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Tilsammen virker balmen plejende, reparerende, fugtgivende, udglattende også beroliger den tør og irriteret hud.

Dr. PawPaw original balm

Balmen er langtidsvirkende og uden parfume. Den er noget så tyk, men super lækker at have på læberne, da den glider mere end den klistre. Den klistre på ingen måde, og det er jeg vild med. Læberne efterlades velplejede og synligt fugtet, uden lipglosseffekt. Har balmen været udsat for kulde kan det godt være meget hårdt, at få ud af tuben.

Balmen er ideel i vintermånederne på grundt af det tørre indeklima og den kolde vind, som tilsammen kan trække fugt ud af huden, og især læberne. Læbernes hud er meget tynd og derfor også ekstra sårbar. Derudover er den perfekt til dig, der dyrker vintersport. Hvad enten det er i alperne eller blot en løbetur i det friske januar vejr, så er balmen ideel til læber og kinder. Den beskyttende vaseline forebygger kuldesprængninger og tab af fugt i huden.

Men da det er et multiprodukt, kan den også anvendes til en masse andre formål:
  • Som læbebalm
  • Til pleje af negle og neglebånd
  • Til bekæmpelse af hælrevner
  • Pleje til vipper
  • Tæmning af flyvsk hår
  • Tørre områder af hud fx albuer
  • Som highlighter på kindben eller skulder
  • Til formning af bryn
  • Eller til baby numserne
Dr. PawPaw tinted peache pink balm

Balmen fås også i en let ferskenfarvede udgave; Dr. PawPaw tinted peach pink balm. Balmen indeholder alle de samme skønne ingredienser som original balmen, der er blot tilsat lidt farve, som kan give glød til læberne, kinderne, øjenlågene eller hvad man nu synes trænger til det. Dog vil jeg lige sige, at farven nærmest ikke eksistere når den fordeles på læberne/huden.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *