Tip om to nye lækkerheder fra Carmex

comfort care nourishing lip balm carmex

Jeg er kæmpe fan af Carmex. Dog er jeg lidt ærgerlig over den originale lipbalm i krukke, da den meget hurtig bliver namset og lettere ulækker. Men jeg bruger også andre Carmex læbeprodukter, da de bare er rigtig gode til læbepleje. Carmex er nok mit favorit brand når det kommer til pleje af læberne (sammen med den grønne Mentholatum).

To lækre Carmex nyheder i Normal

Når men så var det at Normal reklamerede med to nye varianter, som jeg hverken har set eller prøvet før. Så dem skulle jeg da lige prøve. De hedder nourishing lip balm og vigtigst af alt, så er det en stift. I Normal var der to varianter at vælge imellem; berry burst og watermelon blast. Og jeg kan godt fortælle at de dufter lækkert! Det er lige så mundvandet begynder at løbe. De dufter af syrligt og sød slik. Jeg kan ikke beslutte mig for hvilken variant jeg bedst synes om.

Jeg vidste ikke på forhånd om det var farvede læbepomader jeg ville komme hjem med. Ikke at det ville gøre mig noget. Men de er begge to farveløse.

Læbepomaderne hjælper med at genoprette læbernes naturlige ynde, ved hjælp af en unik blanding af naturlig fugtgivere og koldpressede frugt-frø-olie, som er rige på antioxidanter. De indeholder også havregryn – et velkendt beroligende middel. De hjælper med at opretholde læbernes naturlige fugtbarriere, som resultere i blødere, hydreret og syndigt sundere læber.

De koster 15 kr. stykket i Normal, jeg ved ikke hvor længe de har dem, men jeg håber at de er fast inventar!

Har du prøvet en af de nye varianter?

Fortsat god søndag! Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *