Artificial eyelashes

Artificial eyelashes 1

Jeg har aldrig været særlig god til kunstige vipper. Rigtig mange vipper, synes jeg er svære rigtig svære at sætte på. To gange i mit liv, er det lykkes mig at bruge kunstige vipper; en nytårsaften hvor en veninde satte dem på for mig, og en anden nytårsaften hvor det lykkedes mig selv at få dem på. Umilddelbart er mit favorit mærke (hvis jeg kan have det, med så lidt erfaring på området), Eylure, som jeg også tidligere har skrevet om HER.

Artificial eyelashes fra Depend

Når men så for et stykke tid siden fik jeg tilsendt en pakke fra Depend, med ikke mindre end 15 forskellige kunstige øjenvipper i forskellige faconer. Så måtte jeg jo hellere prøve mig frem, trods vipper ikke er noget jeg normalt gør mig i. Ikke for det, resultatet af et par vipper er jo virkelig flot. Et par vipper kan give et helt andet udtryk.

En artificial eyelashes pakke indeholder; ét sæt vipper, som kan bruges flere gange hvis man passer godt på dem, en lille tube af lime og en brugsanvisning. Vipperne er håndlavede af naturligt hår og så fås de i rigtig mange forskellige looks, former og effekter. Jeg synes flere af vipperne er meget tunge at have på, de tynger øjet, mindsker mit synsfelt og jeg føler at jeg få trætte øjne. Jeg tænker at følelsen med ret stor sandsynlighed, er fordi jeg aldrig går med vipper, og at det er en vanesag.

Artificial eyelashes – Art nr. 5007

Artificial eyelashes

Art nr. 5007. Linnea vipper; tætte vipper til et klassisk look.

Hvor nemme er det at have med at gøre? De er vel ok, man skal bare lige holde tungen lige i munden og koncentrere sig lidt ekstra. Og så er det altså ret vigtigt lige at lade limen side de 10-15 sekunder før man påføre dem på øjnene, ellers bliver det ret svært.

Hvor godt holder limen? Limen og vipperne holder godt. De gange jeg har forsøgt mig, har jeg i hvert fald ikke haft nogle problemer med at de har løsnet sig. De har holdt fra morgen til aften. Dog har jeg altid limen med i min pung/taske når jeg bruger vipper i tilfælde af at de skulle løsne sig eller falde af.

I forhold til limen, så synes jeg, at den er rigtig svær af få af fra huden, når jeg har fjernet vipperne. Jeg har prøvet med almindelig makeupfjerner og makeupfjerner med olie. Synes bare ikke rigtig jeg kommer nogle vegne. Hvad gør I der er mere erfarende vippebruger?

Trods jeg ikke er så god til det med kunstige vipper, så ville jeg alligevel ønske at det var sådan mine naturlige vipper så ud. Et par lange og fyldige vipper gør virkelig underværker for makeuppen – om den så er neutral eller helt vild, er det prikken over i’et. Det er så flot. Jeg håber at jeg bliver bedre til at bruge dem. At benytte enhver lejlighed til at tage et par vipper på, det må jeg huske!

Hvordan har du det med kunstige vipper?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *