Mit første bloggerevent – og nok sidste af den slags

bloggerevent

Jeg har deltaget i mit første bloggerevent. Det var slet ikke som jeg havde forestillet mig. Jeg er faktisk meget skuffet og forarget over arrangementet. Hvis du har lyst til at læse om det er du velkommen, jeg har bare brug for at komme ud med det!

Jeg bliver jævnligt inviterede til bloggerevents men har altid takket nej, da de foregår i København. Jeg bor i Ringsted og jeg er bestemt ikke tryk ved at skulle færdes alene i København. Desuden er det i forbindelse med mit studie svært for mig at takke ja i hverdage, især fordi eventsne som oftest ligger om formiddagen.

Jeg takkede ja!

Omkring november blev jeg inviteret til et julearrangement, hos et af de PR bureauer jeg samarbejder med. Jeg besluttede mig for at takke ja, da jeg godt kunne tænke mig at prøve. Desuden ville det give anledning til at hilse på menneskerne bag bureauet og andre influere/bloggere.

Forventninger vs. Virkeligheden

Jeg havde faktisk glædet mig virkelig meget! Jeg havde en forventning om at det ville være super hyggeligt. Jeg er i gang med at skrive bachelor, så det at se frem til noget andet, end opgaveskrivning dag ud og dag ind, var rart! Jeg havde virkelig overvejet meget omkring mit valg af tøj. Hvad er dresscoden til et sådan arrangement? Jeg havde ingen anelse. Men alle mine overvejelser omkring tøj kunne jeg godt have sparet væk. Det var simpelthen alt alt for mange mennesker, til at nogen lagde mærke til mit valg at tøj. Der var så mange at jeg ikke kunne høre hvad jeg selv sagde!

Det var slet ikke som jeg havde forventet! Jeg ankom og blev hilst velkommen, og så kunne jeg ellers få lov til at blande mig en lille pose af juleslik og tage et glas gløg. Der stod julegaver og goodiebags i massevis, og så var der linet op til tombola. Det hele var meget fint og idyllisk.

Da jeg ikke har været med til sådanne events før kendte jeg heller ikke nogen af de andre. Jeg prøvede at snakke med flere, men oplevede flere gange, at dem jeg snakkede med blev hevet væk af andre som de kendte, hvilket jeg synes var meget uforskammet. Jeg synes faktisk slet ikke, at det var spor behageligt!

Forskelsbehandling efter antal følgere

Det der forargede mig allermest ved eventet, var den kæmpe skiltning af forskelsbehandling, der blev gjort på influeres! Jeg ved godt at hverdagsblush ikke er blandt Danmarks største blogs. Jeg har ikke halvdelen af Danmark som læser. Jeg har godt og vel 20.000 besøgende om måneden, som jeg selv synes er virkelig flot!

Min blog er min hobby, og bestemt ikke ment som en levevej. Men derfor synes jeg stadig, at jeg gør et godt stykke arbejde! Jeg tester alt igennem før jeg fortæller om det, jeg bruger virkelig meget tid på bloggen, og jeg er ærlig. Jeg er virkelig stolt af mit arbejde og min blog!

Jeg tester og gør mig rent faktisk tanker om produkterne, hvorimod de store og populære bloggere, kan tage et billede med et produkt og forlange flere tusind kroner for det. Men hvad er det værd for læseren, hvis det er betalt og ikke ment med hjertet? Fint nok at de får tilsendt meget mere og lever af det. Jeg får også tilsendt produkter og det priser jeg mig dybt taknemmelig for!

MEN til et event skal man bare ikke kunne se den forskel! Alle bør få (i dette tilfælde) samme julegave, og goodiebag med hjem. Det skal ikke afhænge af ens blogs antal følgere til et sådan arrangement, det synes jeg virkelig ikke. Jeg fik en rigtig fin julegave, det er slet ikke det. Men at man står på en liste med en farve, der koder for hvor populær man er, er ikke en særlig fed følelse!

Og med tombolaen! OMG!

Efter at have modtaget min julegave, med en mærkelig følelse, gik jeg videre til at prøve lykken i tombolaen. Her blev jeg endnu mere forarget! Jeg var så heldig, at jeg trak et stykke papir, hvorpå der stod ”gevinst”. Jo jeg vandt og det var heldigt! MEN at selv den præmie også afhang f mit antal følgere var virkelig forkert!? Eller er det bare mig? Der burde bare stå et tal på gevinstpapiret og så havde man vundet den præmie, uanset antallet af følgere! En gevinst er en gevinst… Synes virkelig det er en uretfærdig og forkert måde at håndtere et sådan event på.

Første og sidste af den slags events

Da jeg ikke har deltaget i sådanne events før, ved jeg ikke om det er sådan det altid foregår, men det jeg oplevede forleden dag, er ikke noget jeg har lyst til af være en del af… Jeg tænker at de events der afholdes for lanceringen af et nyt produkt er anderledes, og måske jeg takker ja på et tidspunkt. Men det bliver ikke lige nu, med den følelse jeg sidder med i kroppen. Turen til København var ikke det værd, men så har jeg prøvet det, og er blevet en erfaring rigere!

Jeg vil lige afrunde med at sige, at Københavns julelys er så smukt! Dét var højdepunktet ved min tur til storbyen.

1000 tak til DIG fordi DU læser med! Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har deltaget i et event og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

14 kommentarer

 1. Hold da op! I det tilfælde ville jeg slet ikke være “stor blogger” nok til i det hele taget at blive lukket ind med den måde det event var blevet sat op på. Føj siger jeg bare. Et event skal være ens for alle hvis man har fået en invitation.

  Er så træt af forskelsbehandling og jeg bliver – som du – også voldsomt forarget over at “store bloggere” kan nøjes med at tage et enkelt billede af et produkt og lade det være ved det. Og stadig få i hoved og røv selv om de egentlig ikke rigtig går i dybden og viser produkter i brug og test. Og man så selv ligger utroligt meget arbejde og tid (inkl. test og brug af produkter) i det inden man vælger at blogge om det – de få gange man så er heldig at få noget tilsendt. Brandt burde gå mere op i hvor meget der faktisk bliver gjort ud af det hos div. bloggere og ikke kun vælger dem ud fra antallet af følgere. For små/mindre bloggere kan mange gange være lige så gode eller endda bedre til branding af deres produkter.

  Øv altså at du har skulle opleve sådan et event. Det er så nedværdigende.

  Kram fra Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

  1. Jeg tænker også ofte at de mindre bloggere kan levere noget bedre, i og med at der kæmpes lidt mere for det!
   Jeg følte at jeg ikke var god nok, og ikke hørte til, men at jeg bare var fyld i rummet… Var noget ærgerlig over at skulle tage hjem fra mit første event jeg den følelse i maven :/

 2. Det lyder heller ikke helt fair, eller som en særlig god oplevelse for dig 🙁
  Men uanset hvor populær din blog er på læsertal, så nyder jeg at læse med! <3

 3. Jeg har først opdaget din blog for et par dage siden, men hvor synes jeg det er forfriskende med sådan et indlæg!
  Jeg var selv til et event hvor jeg fik mega lækre produkter, men dem der havde flere læsere fik lidt mere. Det sgu lidt fesent.

  Ærgerligt det var sådan en oplevelse, og jeg håber du kan komme til event hvor du føler dig behandlet ligeværdigt med de andre deltagere <3

  1. Det er slet heller ikke fordi jeg er utilfreds med det jeg fik, det er bare princip i måde det blev gjort på. Jeg tænker også jeg vil prøve at tage til en anden slags event, når jeg føler jeg har tid til det. Og så håber jeg på en bedre oplevelse! 🙂

 4. Hvor er det ærgerligt at læse om din oplevelse. Jeg tager heller ikke selv med til events, fordi jeg bor i Jylland. Var til et enkelt i aarhus, men det var for overvældende for mig, da jeg ikke kendte en eneste og ingen virkede interessede i at snakke med en ny blogger..

  1. Jeg kendte heller ingen, men jeg gjorde et forsøg på at snakke med flere, og det var heller ikke med stor succes desværre… :/

 5. Jeg har deltaget i mange bloggerevents (dog mest i Odense, og kun nogle bogrelaterede i København), men jeg har heldigvis ALDRIG oplevet noget lignende af det du skriver 😮

  Du må endelig ikke lade et event afholde dig fra at tage med til andre <3

 6. Hold da op. Hvor er jeg overrasket over at PR-firmaet har taklet det på den måde. Jeg var selv inviteret til samme event kan jeg se på billederne, og med en flybillet fra Jylland samt løn til en afløser på mit “job” hjemme i Jylland, så er det jo nærmest perfekt jeg ikke kom. Firmaet var dog betænksomme at varsle mig om at det ikke var “noget særligt man fiki gave eller selve eventet”. Syntes dog billederne på IG viser det var en ren gavebod næste ?

  Farvekoder for Goodiebags og julegaver …det lyder meget meget uheldigt i mine ører også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *