Rexona er mine foretrukne deodoranter

rexona 1

Hvis du følger med på Instagram eller læse DETTE indlæg, så ved du måske allerede, at Rexona er et deodorantbrand, som jeg er flittig forbruger af. Man kan få dem i rigtig mange forskellige udgaver og i mange forskellige duftvarianter. Mine foretrukne udgave er spraydeodoranterne. Der er kun få af duftene, som jeg bryder mig mindre godt om, men jeg kan aldrig rigtig huske hvilke dufte det er. Så når Rexona nu er favoritten herhjemme, så siger man vel ikke nej til at teste lidt for dem vel?

Køb for guds skyld kun deodoranterne på tilbud

Jeg køber dem aldrig til fuld pris! Rexona deodoranterne er nemlig meget ofte på tilbud i supermarkederne til kun 10 kr. stykket, så der køber jeg altid så jeg har rigeligt på lager. Jeg giver simpelthen ikke omkring 30 kr. for én deodorant, når jeg ved at de kommer på tilbud igen lige om lidt.

Spray eller roll on?

Som sagt er deres spraydeodoranter dem jeg bruger mest af. Jeg synes det er det nemmeste. De gange jeg bruger en roll on er typisk dagen efter, at jeg har barberet mig under armene, da jeg nogen gange synes at en spray kan svige i disse tilfælde. Dertil er deres aleo vera udgave god, da denne køler og beroliger huden. Ellers bruger jeg ikke så meget roll ons, da jeg synes cremen i dem er lang til om at sætte sig/tørre/trænge ind i huden. Og så synes jeg oftest at jeg får deodorant på min bluse når jeg tager den på efterfølgende – jeg har ikke så meget tid til den her trænge-ind-i-huden-proces om morgenen.

Rexona maximum protection

rexona 2

Rexona har også et andet deodorantprodukt, som jeg ikke har prøvet før. Det er en form for roll on – det er i hvert fald ikke en spray. Men man skal skrue i bunden, hvor efter der så kommer deodorantprodukt op af hullerne i toppen. Dette deodorantprodukt er en slags creme, men den er mere tør på en måde. Deodoranten har ikke en lige så lang trænge-ind-i-huden-proces, som almindelige roll ons har.

Den er dog en smugle mere besværlig at bruge end spraydeodoranter og roll ons, og det tager lidt længere tid, i og med at man først skal skrue et par gange, påføre, og så skrue et par gange igen og så påføre den anden armhule. Personligt går jeg ind for at det skal gå stærkt og været nemt. Hvilket også er derfor jeg stort set kun bruger spraydeodoranter. Efter at have prøvet denne et par gange tænkte jeg, at den her kom jeg ikke til at bruge i hverdagen. Men nu er den snart helt tom, så jeg har været mere glad for den, end jeg var til at starte med.

Læs om sved og de mange forskellige former for at svede på Rexonas hjemmeside

I forhold til at den hedder “maximum protection”, så synes jeg ikke at den virker bedre end andre Rexona deodoranter. De virker og holder, for det meste, svedlugten på lang afstand. jeg oplever dog nogle gange at de virker mindre godt end andre dage. Jeg tænker at det har noget at gøre med mængden af deodorant, og den fysiske aktivitet på dagen. Det er ikke værre, end de stadig er mine favorit deodoranter.

Hvilke deodoranter bruger du?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *