Hevi Sugaring

hevi sugaring

Hevi sugaring er en hårfjerningsmetode der ligner almindelig voks på rigtig mange punkter. Der er dog en ret stor forskel alligevel, synes jeg personligt i hvert fald. Sugaring eller sukkervoks er en masse der består af vand og sukker. Altså kun naturlige produkter, som faktisk også kan spises. 😉 Hevi sugaring er økologisk og deklareret i samarbejde med Astma Allergi Danmark.

Body sugaring kan anvendes til hele kroppen, også de sensitive områder som bikini, armhule og ansigt osv.. Det anbefales dog at man lige lærer metoden at kende, før man kaster sig ud i disse områder. Meeen det tog jeg mig selvfølgelig ikke af. Sukkervoksen blev afprøvede første gang i ansigtet, og det giv nu meget godt alligevel.

Mig og voks

Jeg modtog sådan en lille prøvepakke fra Hevi Sugaring i februar måneds Goodiebox, men har simpelthen bare haft den liggende, gemt væk i en skuffe, da jeg ikke bruger voks. For det første epilere jeg mine ben, og for det andet har jeg ikke særlig gode erfaringer med voks. Og det gælder alle voksmærker jeg har prøvet, herunder Veet. Jeg har fået en form for rødme og noget bumselignede blære udslet hver gang jeg har brugt voks i ansigtet, det er især rigtig slemt på overlæben. Dette har gjort at jeg helst holder mig langt væk fra voks. MEN så fandt jeg den lille sukkervoks prøve frem og satte mig lidt ind i det. Det endte så med at jeg samme dag, sent på aftenen tænkte at jeg skulle prøve, også selvom jeg skulle ud i offentligheden den efterfølgende dag.

Anvendelse og resultat

Forberedelserne er lidt besværlige, i og med at massen skal opvarmes til den korrekte temperatur mellem 45 og 50 grader. Jeg gav den i første forsøg de estimerede 30 sekunder i mikroovnen, dette var dog alt alt for meget, da det kom over 70 grader. Først efter et kvarters tid i køleskab var vi ved at være der.

Sukkervoksen skal påføres det ønskede område med en spartel i en 90 grades vinkel på huden, mod hårenes retning. Du kan påføre 3 små lag for at fange alle hårene inden du sætter en strips på. Når stripsen er sat på skal du hive den af med hårenes retning. Modsat almindelig voks hvor man hiver mod hårenes retning. Dette skulle give en mindre smertefuld voksning og samtidig er der færre hår der knækker og flere der hives ud. Jeg vil ikke sige at det er smertefrit, man trækker jo hårsækkene med ud, men det var faktisk kun det første hiv der var slemt, men jeg tror mest af alt det var fordi det kom bag på mig. Jeg vil også lige nævne at det er vigtig at huden er helt tør, ellers sætter voksen sig ikke fast.

Jeg synes det er nemt at bruge, efter sukkermassen er varmet op til den korrekte temperatur. Jeg synes resultatet er pænt og overraskende. Jeg havde selvfølgelig håbet på at jeg ikke fik udslet, og dagen efter var det da også et rigtig fint resultat uden udslet på overlæben, meeen på anden dagen vågnede jeg op til en masse små blære fyldt med puds, som så først forsvandt flere dage efter. Jeg troet lige at jeg havde fundet mit nye et og alt, men næh nej heller ikke denne gang. Øv.

Jeg prøvede også sukkervoksen til mine øjenbryn. Sådan set gik det meget god. Man skal lige tage højde for at hårene skal have en hvis længde før de kan hives med ud. Og så er det en lille smugle svært, når man gerne vil beholde den ”gode” del af øjenbrynet. Det endte med at jeg alligevel måtte have fat i pincetten efterfølgende, så jeg synes det var lidt meget forarbejde for den lille smugle.

Alt kan genanvendes, også stripsne, sukkervoksen skal bare skylles af med vand og så skal de tørre.

Alt i alt; nemt at bruge, mindre smertefuldt end almindelig voks. MEN pga. udslet og besværlighed er det nok ikke noget jeg kommer til at gøre mig så meget i for fremtiden. Havde jeg ikke fået udslet ville det have været starten på et nyt venskab, men sådan skulle det nu engang ikke være, desværre.

Har du prøvet Hevi Sugaring endnu?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *