* * * * * Godt Nytår til dig! * * * * *

godt nytår

Nytårsmakeup inspiration: pink glimmer så bliver det ikke bedre!

Dette indlæg er ikke så meget beautyrelateret – for at sige slet ikke faktisk. Jeg vil bare ønske jer alle en rigtig god nytårsaften. Og pas nu på jer slev og hinanden derude!

2016 i et kort glimt – Årets top 10 læste blogindlæg:

For en blogger er følgere og læsere alfa omega, for uden nogen til at læse det man kommer ud med, er motivationen meget lav. Hverdagsblush har eksisteret i lidt over et år nu, og jeg nyder at se dens udvikling og vækst. Det at nogen kommer forbi og læser med, er en fantastisk følelse. Det gør at jeg har lyst til at lave bedre og bedre indlæg til jer. Her er en liste over årets top 10 læste blodindlæg:

 1. Hårstopp creme – virker det?
 2. Hårfjerning – epilering og pleje
 3. Årets beauty julekalender
 4. Min bedste investering – nogensinde
 5. Rød hindbærkerne olie
 6. Min vej fra acne til pæn hud
 7. Pæn hud med simpel citrondrik
 8. Inspiration: to fletnings frisure til langt hår
 9. Sõsar – Sacred forest peat mask
 10. Billig og god natcreme til kombineret hud
Nytårsforsætter for år 2017

Jeg er ikke så god til det med nytårsforsætter, og jeg har heller aldrig de store, men her kommer de:

 • Spise mindre nutella. Jeg er en sukkergris, der dagligt skal have en nutellamad, det er dog allerede blevet bedre på det sidste, meeeen jeg kunne godt blive bedre endnu.
 • Og igen igen: jeg vil blive bedre til at drikke mere vand. Selvfølgelig drikker jeg vand, det er sådan set det eneste jeg drikker; sodavand, saftevand, mælk er virkelig ikke noget jeg drikker meget af. Men fordi jeg ikke får drukket nok vand i løbet af dagen, bliver jeg ofte meget tørstig sent på aftenen, hvilket medføre at jeg skal op og tisse i løbet af natten, og der er simpelthen ikke noget mere irriterende end det.
 • Derudover vil jeg fortsætte arbejdet med bloggen, og forhåbentlig nå nye højder og give meget mere læsestof til jer!
Til slut kære læsere, har jeg brug for jeres hjælp!

Jeg vil gøre alt for at gøre bloggen bedre (end den i forvejen er 😉 ). Jeg har i en lang årrække slev læst lidt forskellige blogs, men alligevel synes jeg ofte at der mangler noget på dem. Hverdagsblush er en blog ud fra mit hoved; opsætning, blogindlæg hyppighed og indhold er ud fra hvordan jeg selv ønsker det.

Jeg ville derfor blive rigtig glad for feedback fra jer af, i form af ris og ros. Ønsker til blodindlæg. Emner der skal tages op. Hvad end I ønsker vil jeg meget gerne lytte og gøre mit bedste for at opfylde jeres ønsker!

Så kom endelig til tasterne og lad mig høre – og endnu engang GODT NYTÅR!

godt nytår makuep

Relaterede indlæg

2 kommentarer

 1. Godt nytår til dig også 🙂
  Jeg synes du har en fin blog, den er lækker og indbydende at se på, og så er dine anmeldelser gode, grundige og dybdegående, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg har købt flere produkter ud fra dine anmeldelser og de lever op til dem, så tak skal du have!
  Jeg synes bare du skal fortætte som du gør nu 🙂 Det eneste jeg kan komme på lige nu, af ideer til blogindlæg må være noget med vedligeholdelse og rensning af makeuppensler 🙂

  1. Hej Line
   Tak for de pæne ord!
   Jeg vil lave et indlæg med fokus på makeupredskaber inden for den nærmeste fremtid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *