December favoritterne

december favoritterne

I går skrev jeg om årets bedste og værste. I dag vil jeg fremhæve beauty favoritterne for december måned. De 6 produkter er nogle som jeg har brugt stort set hver dag i månedens løb. De har alle, for mig, været uundværlige. Her kommer de:

Bare minerals øjenskygge (wearable plum light)

Det er bare den flotteste øjenskyggefarve. Jeg elsker disse matte nuancer; brun, varm og med et let lilla skær. Og så er lilla jo en farve som er god til grønne øjne, da den fremhæver den grønne farve.

FOREO

Hvis du har læst mit tidligere indlæg om min FOREO Luna Go (LINK), skulle det være mærkeligt hvis den ikke var med på listen over december favoritterne. Min hud er vigtig, den skal plejes og passes, og til det er kun det bedste godt nok, og FOREO har i hvert fald bevist sit værd som rensebørste.

Lord & Berry sort eyeliner

Der er intet som en sort streg på øverste øjenlåg. Det gør bare det hele og sætter prikken over i’et. Til denne streg bruger jeg for tiden Lord & Berry, som har lavet den mest fantastiske eyeliner, den er så nem at arbejde med.

Nuori lip treat

Denne læbepomade/balm er vidunderlig, den er plejende og vildt lækker at have på læberne. Den giver et fint skinnende skær hen over læberne, der minder lidt om lipgloss, men det sjove er at den overhovedet ikke er klistrende at have på. Læberne føles uendelig bløde og glatte, det er så lækkert.

The Body Shop vitamin C microdermabrasion (ansigts scrub)

Jeg bruger en ansigts scrub ca. hver anden dag hvis jeg husker det. For tiden bruger jeg Vitamin C fra The Body Shop. Den er super god fordi den er spækket med en masse små korn. Scrubben er derfor ikke for grov da kornene er små men heller ikke for flad da der er så mange kort. Den er lige præcis som en scrub skal være – efter min mening. Desuden dufter den fantastisk, den giver energi og opfrisker til huden.

The Body Shop vitamin E night time serum in oil

Vintertid. Kulde. Fugt til huden. Denne serum er en af mine bedste venner i denne tid. Jeg bruger den stort set hver eneste aften, enten alene eller med en natcreme over. Den fugter og blødgør min hud, og især fugt er en nødvendighed for min hud lige nu.

Hvilke favoritter har du lige nu?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *