Hårstopp creme – virker det?

hårstopp

Billedet er lånt fra arcondk.dk

To års tid før jeg startede med at blogge – det vil sige også lang tid før disse hårstopp cremer var til at få i Matas, købte jeg både hårstopp cremen til krop og ansigtet til en pris af henholdsvis 349 og 249 kr. i en helse butik. Men nu hvor hårstopp cremerne er begyndt at komme mere frem, og steder hvor de er lettere tilgængelige synes jeg alligevel, at jeg vil dele min oplevelse med jer, så i kan få en lille feeling af hvad i kan forvente af hårstopp cremerne – hvis der skulle sidde nogen der overvejer at købe dem.

Da jeg så hårstopp cremerne første gang i reklamen, blev jeg virkelig begejstret, jeg tænkte at det ville være et vidunder at en creme skulle kunne stoppe hårvæksten, så jeg aldrig behøvede at skulle bruge tid og følge smerte på grund af hårfjerning. Jeg syntes at de var dyre, men på den anden side, hvis de virkede, skulle jeg ikke fremover bruge penge på hårfjerningsgrej. Jeg håbede inderligt at det ville virkede.

Jeg kom hjem og læste brugsanvisningen; man skal bruge det morgen og aften i en periode af 2 måneder før man skulle begynde at kunne se resultater, og efter 4-6 måneder skulle hårvæksten være stoppet. Desuden skal hårsækkende ud i perioden man bruger hårstopp creme, det er altså ikke nok med barbering, så det er voks eller epilering. Og dette synes jeg ikke er gjort tydeligt nok uden på pakken. Det var et faktum jeg først opdaget da jeg havde betalt og kom hjem, og læste indlægssedlen igennem. Heldigvis for mig bruger jeg altid epilering, men hvis jeg ikke havde brugt det i forvejen, tror jeg ikke at jeg ville komme til at bruge hårstopp cremerne, da man så yderligere skulle bruge penge på en epilator eller voks + vende sig til den smerte det er, at få flået hårsækkende ud af huden.

Jeg kom så i gang med at bruge hårstopp cremen på benene under knæet, jeg brugte cremen to gange daglig i et halvt år. Hårstopp cremen til kroppen måtte jeg genkøbe, da den var blevet brugt op. Og selv efter et halv år, som er mere end de 2 måneder der er angivet på pakken, var der ikke sket det store overhovedet, hårene var blevet en smugle finere, men hårvæksten var ikke i nærheden af være stoppet, og jeg magtede virkelig ikke at bruge 349 kr. på endnu en tupe hårstopp creme, når der endnu ikke havde været synlige resultater.

Så jeg har i alt brugt ca. 950 kr. på noget der ikke virkede.

Hvis du er interesseret, kan du HER læse om hvordan jeg ellers håndtere hårfjerning.

Relaterede indlæg

5 kommentarer

 1. Hej,

  Jeg har læst din blog om Hårstopp, og jeg har lidt andre erfaringer omkring HårStopp end dig, nemlig positive erfaringer med det. Jeg begyndte selv at bruge cremen for omkring 2 et halvt år år siden på mine ben, to gange dagligt, og jeg har fået rigtig gode resultater. Det tog 6 mdr. (ved brug af cremen 2 gange dagligt) før resultatet med total stop af hårvækst skete. Nu bruger jeg bare cremen 3 gange om ugen for at holde hårene væk.

  Du skriver, at der på pakken ikke stod noget om at der skulle laves en hårfjerning med f.eks. voks før brug af cremen, men her bliver jeg altså nødt til at modsige dig. Der står nemlig tydeligt på pakkens brugsanvisning under punkt 1: ’’Hårene fjernes på det aktuelle område, gerne med voks, således at hårenes cyklus synkroniseres’’. Så derfor har jeg i hvert fald aldrig været i tvivl 🙂

  HårStopp er det bedste køb jeg har gjort mig, og en creme jeg altid vil bruge 🙂

 2. Det er da rigtig skønt at det virker for dig, og at du er rigtig glad for HårStopp, jeg magtede bare ikke selv at fortsætte og smide flere penge efter cremen, da der ikke rigtig skete noget hos mig. 🙂

  Så er det nok en upser fra min side af, jeg kan bare huske at jeg blev meget overrasket over at hårene skulle fjernes med rod, og at barbering ikke var nok – og det synes jeg heller ikke at punkt 1 som du skriver, gør tydeligt nok, jeg misforstod det i hvert fald, som at hårene på det aktuelle område også sagtens kunne fjernes ved barbering – det var først i indlægssedlen det blev gjort tydeligt at hårene skal fjernes med rod. Men når jeg læser sætningen nu, og der står “således at hårenes cyklus synkroniseres” kan jeg godt tænkte mig til at roden skal med ud, men sådan tænkte jeg ikke dengang. :/

 3. Hej Charlotte.

  Mange tak for din anmeldelse. Jeg har nemlig lige set reklame for cremen i et blad og tænkte JUBIII det er jo fantastisk! Og der står jo nemlig intet om at hårene skal fjernes, så nu gider jeg slet ikke prøve den, da det bliver for besværligt. Man for indtrykket af at huden bare skal smøres med cremen. Det var desværre for godt til at være sandt.

  Vh
  Lise fra http://www.easylicious.dk

  1. Hej Lise

   Jeg er glad for at du kunne bruge min anmeldelse 🙂 Det var lige præcis det indtryk jeg også selv fik, det er simpelthen ikke gjort tydeligt nok at hårsækkene skal ud af huden desværre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *