Billig og god natcreme til normal/kombineret hud

normal/kombineret hud

Jeg er jo ret glad for Matas striberne, billige, kvalitets produkter med gode ingredienser. Jeg har også været gennem mange af stribe produkterne og dermed også mange af deres ansigtspleje produkter. Jeg har været igennem alle tre ansigtscreme-serier, bestående af en dag- og natcreme, der er en serie til normal hud, til tør og sart hud og en til normal/kombineret hud.

Den første til normal hud, har jeg ikke været så glad for, jeg synes den var lettere klistrende og den duftede ikke så godt. Den anden var til tør og sart hud, som har en meget mild duft, både dag- og natcremen er ret gode, de trænger hurtigt ind i huden, det er gode ansigtscremer, hvis man som beskrevet også har tendens til lidt sart hud. Men min yndlings serie er den til normal/kombineret hud og især natcremen er kæmpe favorit hos mig. Den dufter godt, og så er det en rigtig fed creme, som hverken er fedtede, klistrede eller glinsende på huden. Derudover kan man påfører flere lag af cremen uden det gør noget.

Jeg brugte engang en renseserie, der tørrede min hud helt ud, til sidst begyndte huden også at skalle lidt, så brugte jeg natcremen til normal/kombineret hud, og den redede min hud, både nu og her, ved at den fugter utroligt meget og huden synede med det samme frisk, men det gik også ind og hjalp mig helt af med den tørre hud. Jeg smurte creme i ansigtet, og lidt efter smurte jeg lidt ekstra på det udsatte område. Jeg kunne næsten se cremen forsvinde ind i huden og kalde på mere, og igen, uden at fedte selvom det er fed creme og der kommer meget på. Jeg bruger den ikke kun som natcreme men også som dagcreme engang imellem. Dagcremen til normal/kombineret hud er jeg ikke lige så begejstret for.

Derudover er det fantastiske ved Matas striber, at produkterne er ret billige, natcremen til normal/kombineret hud (og de andre ansigtscremer for den sags skyld) koster kun 60 kr. for 80 ml. Jeg synes at natcremen repræsentere rigtig god kvalitet – den kan sagtens konkurrere med ansigtscremer som jeg har givet flere 100 kr. for.

TIP: Natcremen er også fantastisk til den forkølede næse der har været udsat for en masse næsepudseri.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *