Længere øjenvipper med RevitaLash?

RevitaLash

RevitaLash er en vippe serum, som styrker vipperne og med en formel der mindsker at de knækker, falder af eller bliver svage. Derudover forbedre den vippernes flexibilitet og shineeffekt. Serummen skal bruges en gang om dagen. Jeg har brugt den om aftenen før jeg ligger mig til at sove. Serummen skal påføres som en tynd streg på øverste vippekant så tæt på roden det er muligt. Allerede efter 14 dages brug skulle man angiveligt kunne se resultater.

Efter 14 dage begyndte jeg svagt at kunne se en forlængelse af de yderste øjenvipper, især når jeg havde mascara på. Efter ca. 20 dage begyndte der rigtig at ske noget synligt med længden af mine vipper. Jeg var meget overrasket på dette tidspunkt. MEN efter ca. halvanden måned, synes jeg at effekten gik i sig selv igen, trods at jeg stadig brugte serummen dagligt. Jeg gætter på at de helt lange vipper er faldet af, da de ikke rigtig kan gro tilbage igen… Jeg synes det er lidt ærgerligt at det er gået sådan, for serummen havde jo virket som den skulle i starten.

Men nu her efter 2-3 måneder med serummen synes jeg at der er sket en forbedring i forhold til før jeg startede. Mine vipper er blevet lidt længere – ingen Bambi effekt, men bedre end ingenting. De har fået mere bue og de føles stærkere. Jeg ser heller ikke at jeg taber lige så mange øjenvipper som jeg gjorde før, selvfølgelig ryger der et hår engang imellem, men ikke på samme måde.

Resultatet af RevitaLash i billeder:

Jeg vil lige starte med at sige at jeg først efter at være startet fangede hvordan jeg ville få de bedste før/efterbilleder af øjenvipper. Men da jeg var gået i gang og havde taget de første par før billeder, var det lidt for sent… Så i får billederne, selvom de ikke er særlig gode. Men jeg synes alligevel godt at man kan se udviklingen.

RevitaLash virker det

Fra dag 0 – 14 kan man se at der er kommet mere længde på de yderste vipper. Og på det sidste (dag 30) kan man se at der er kommet mere længde og bue på dem. Hvis man kun kigger på dag 0 og 30, kan der især ses en forbedring. OBS jeg har mascara på, på billederne, men jeg har brugt den samme, så der ikke skulle være nogen variation som forskellige mascara kan give.

Konklusion: Ingen lange overdådige vipper, men det virker.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *