Inspiration: to fletnings frisure til langt hår

Jeg er helt vild med den tyske fletning (omvendt fransk fletning), jeg er derfor også begyndt at eksperimentere lidt. Jeg har selv manglet lidt inspiration, til hvordan jeg skal sætte mit lange hår op på – noget andet end bare knold og hestehale.

Jeg er kommet frem til to frisure, som jeg synes er nemme, hurtige og super flotte. De kan selvfølgelig også begge laves med fransk fletning i stedet for tysk, hvis man hellere er til det.

Frisure nr. 1:

fletnings frisure til langt hår

Den første frisure jeg vil vise jer, er to tyske fletninger i hver side af hovedet. Fletningerne flettes ned langs siden, og snoes sammen til en knold i nakken.

Frisure nr. 2:

frisure langt hår

I den anden frisure, har jeg startet den tyske fletning i nakken og flettet den op af, så knolden er på toppen af hovedet. Jeg har længe gerne ville lære denne frisure, da jeg har set mange gå med den, men jeg har bare ikke kunne få det til at fungere – før nu. Jeg lå en aften hvor jeg ikke kunne sove og tænkte, og jeg fik en idé, til hvordan jeg skulle gøre, så næste morgen skulle det selvfølgelig afprøves. Jeg har prøvet at illustrere hvordan jeg gør:

fletnings frisure til langt hår

  1. Del håret fra øre til øre (over hovedet)
  2. Del den del der sidder i baghovedet (2) i en trekant, med spidsen i nakken
  3. Den midterste del samles stramt med en lille (evt. gennemsigtig) elastik helt nede i nakken – dette er starten på fletningen
  4. Her fra laves den tyske fletning, flettet sammen med håret ude fra siden (det der ikke kom med i trekanten) og flettes bare helt ud
  5. I toppen af hovedet, samles alt håret i en hestehale – det af fletningen der er for meget bindes op
  6. Hestehalen laves til en knold og voilar – den flotteste frisure.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *