Læbepleje med GlamGlow Poutmud & Plumprageous

GlamGlow Poutmud & Plumprageous 1

GlamGlow Poutmud & Plumprageous 2

Dette er et makkerpar fra GlamGlow, som jeg længe gerne har ville teste. Så da NiceHair.dk havde 25 % rabat på alt GlamGlow, som de blandet andet også har i dag (+ ekstra 5 % rabat med koden HVERDAGSBLUSH5) kunne jeg ikke lade vær med at købe dem. Det ene produkt, Poutmut, er en lipscrub. Jeg mindes kun at have prøvet én enkel lipscrub, som ikke begejstrede mig synderligt meget. Denne lipscrub er i en helt anden form, end den jeg tidligere har prøvet. Normalt bruger jeg bare min tandbørste, til forsigtigt at skrubbe mine læber. Men ikke for det, så fungere en tandbørste også rigtig godt!

Klargør og skrub læberne igennem med GlamGlow Poutmud

GlamGlow Poutmud Fizze Lip Exfoliating Treatment er en eksfolierende læbebehandling for blødere og velplejede læber. Skrubben indeholder rørsukker, havsalt og hawaiiblomst samt en antioxidantrig sammensætning af tropiske frugter: sød mandelolie, guava, cherimoya, stjernefrugt, litchi og mangostan og TEAIXI med marokkanske mynteblade. Alt dette giver tilsammen smukke, bløde og kysseklar læber.

GlamGlow Poutmud & Plumprageous 3

Læbeskrubben dufter sødt af mynte, og nok mest af alt en duft der minder om tandpasta. Mine læber efterlades med en skøn og behagelig summen. De er rene og fri for tør og løs hud, hvilket er en perfekt forudsætning for læbemakeup og især de matte af slagsen. Under selve behandlingen er skrubben lettere olieret på læberne, som egentlig er meget behageligt, da det gør læber lækre bløde. Dog forsvinder denne olieret følelse når skrubben skylles af.

Prime læberne med GlamGlow Plumprageous, der desuden skulle forøge læbernes størrelse

GlamGlow Plumprageous Matte Lip Plumper Treatment – Clear Matte er faktisk en mat lipgloss, hvor modsigende det så end lyder. Den indeholder plejende ingredienser og har en klar og transparent farve. Glossen skulle øjeblikkeligt give mere fylde og naturligt give læberne mere farve. Den innovative matte formel, primer læberne for at de er klar til den efterfølgende læbestift, så den holder endnu længere. Dog kan Plumprageous også anvendes alene.

GlamGlow Poutmud & Plumprageous 4

Dette lipgloss-ish produkt har den samme tandpastaduft som skrubben har. Applikatoren er flad og af gummi, egentlig synes jeg at den virker forkert og malplaceret? Men produktet kan smøres ud på læberne og det er det vigtigste. Relativt hurtigt begynder mine læber at prikke og summe – og det er ikke på samme behagelige måde, som efter af have brugt skrubben. Denne følelse er mere som chili der brænder, og det er ikke en følelse, som jeg er specielt vild med. Heldigvis aftager fornemmelsen efter et par minutter.

GlamGlow Poutmud & Plumprageous 5

Før og efter billede

Som læbeprodukt sidder det godt på læberne. De føles velplejet, bløde, glatte, fugtet og de klistre ikke sammen. Men om de efterlades matte? Nej, det synes jeg ikke. Jeg synes det ligner at jeg har en almindelig læbepomade på. I forhold til forøgelse af læbernes størrelse, er det ikke noget som jeg selv kan se, og min kæreste bemærkede heller ikke noget. Men du kan jo selv bedømme på ovenstående billede.

Bruger du en god læbeskrub?

Kærligst C.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *