Pæn hud med simpel citron drik

Pæn hud med citron drik

En kop kogende vand med en skive citron presset i, hver morgen skulle have mange gode virkninger. Bland andet et bedre immunforsvar, på grund af de mange C-vitaminer. Regulering af ens pH balance – er den ude af balance, kan man også være mere modtagelig over for sygdomme. Så hjælper kombinationen af vand og citron også med at ilte blodet, som iltet blod giver mere energi til kroppen. Derudover skulle det give en naturlig detoxing af kroppen, ved at fjerne ophobede affaldsstoffer.

Og så skulle det også give en pænere hud. For det første er det godt med væske, da man ellers kan dehydrer og få en mere trist hud, men derudover er C-vitamin et godt middel til at reducere hudens aldringsprocessen.

Det virker jo meget simpelt!

Så jeg købte et par citroner, og drak denne drik 4 morgner i træk, og det smager forfærdeligt! Det er så sindssygt surt, selvom jeg kun har haft brugt en lille skrive citron i pr kop, så giver det simpelthen så meget smag. Det har endt med at jeg har måtte holde mig for næsen og bare drikke det hurtigt, men selv det er en forfærdelig smag… Så jeg er stoppet med dette forsøg og har derfor ikke fundet ud af om det virkede, men det virker jo meget sundt.

Er der nogen der også har prøvet sig med denne citron drik?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *