Min bedste investering – nogensinde

UNIQ skin roller

Først og fremmest vil jeg have lov til at sige WAUW! Dette er nok min bedste investering nogensinde. Jeg er virkelig imponeret over hvor effektivt den virker på huden, og ikke mindst hvor hurtigt resultaterne er at se!

Jeg har længe gerne ville have sådan en skin roller, da jeg har hørt rigtig meget godt om dem. Jeg syntes alligevel at de er ret dyre, Swiss Skin Roller koster 360 kr. Og da jeg ikke anede hvordan min hud ville reagere, eller om det måske gjorde ondt så jeg aldrig ville få den brugt, syntes jeg at det var mange penge at smide efter den. Da jeg i en Normal butik så at de havde en til 150 kr. (normalpris 329 kr.), blev jeg rigtig glad, for det var alligevel over halvpris af hvad jeg ellers skulle have givet. Kan du ikke finde dem i Normal, forhandler de dem også hos FashionGirl.dk i flere forskellige nålelængder. Desuden tror jeg ikke at der er den store forskel på rullerne fra de forskellige mærker – udover kvaliteten af stålet. Men det er ikke ligesom med cremer, at der er en anden formel for sammensætningen af ingredienser, det her er bare nåle, så der brude i min optik ikke være den store forskel på resultatet. Uanset mærke man vælger at køber sin skin rolleren i.

En skin roller er en rulle med 540 nåle på 0,5 mm, der stimulere hudens egen produktion af kollagen og nye hudceller. Den laver små huller i huden, som fremmer hudens fornyelse. Den er derfor også egnet til hud med strækmærker, rynker, ar eller cellulitis. Før brug skal man rense ansigtet grundigt, jeg bruger en anstigtsscrub eller min konjac sponge, for en let peeling. Når man så ruller skin rolleren på huden, skal det gøres med et let tryk, og i mange forskellige retninger. Efterfølgende plejer jeg min hud med en god ansigtsserum, -creme eller maske (for resten så gør en behandling, at huden optager den efterfølgende plej ikke mindre end 400 % mere!). Jeg har oftest brugt egyptian magic, REN wake wonderful nat maske eller the body shops drops of youth bouncy sleeping mask – især når jeg påføre sidstnævnte føles det som at påføre aftersun på skoldet hud. Efterbrug skal skin rolleren renses med varmt vand, og desinficeres med klorhexidin eller hospitalssprit, jeg bruger klorhexidin.

Min UNIQ skin roller knirker ret meget i stellet i en høj pivetone, når jeg ruller hen over ansigtet, men det er noget jeg sagtens kan leve med.

Hver gang jeg bruger min skin roller, bliver min hud meget rød, og det ser virkelig forfærdeligt ud, de første gange tvivlede jeg på om jeg havde ødelagt min hud, men rødmen aftager sig igen – dagen efter kan der stadig være lidt rødme tilbage, men man har tråds alt også kørt med en masse nåle hen over huden, andet skulle næsten være mærkeligt. Smertemærssigt er det ikke så slemt som jeg troet, selvfølgelig prikker det lidt i huden. Jeg ruller kun på kinder og hage, og der er gør det ikke ondt, men engang imellem ruller jeg også lige en gang over panden og der kan det godt trække lidt tåre, for mit vedkomme er det ikke behageligt at rulle i panden.

De efterfølgende 24 timer efter en behandling vil huden være øm, og det anbefales at man ikke bruger makeup i den periode. Morgenen efter min første behandling brugte jeg min rensebørste som jeg plejer, men den var alt for skrap til den følsomme hud. Så efter erfaring bruger jeg en let rensemousse fra Matas striber hver gang jeg har lavet en behandling. Efter et par behandling blev min hud meget tør, så det er også med at give huden en masse fugt dagen efter en behandling.

Nu til resultaterne!

skin roller resultater

Allerede efter min første behandling – fra jeg rullede til jeg vågnede morgenen efter var der gået ca. 8 timer, og på de 8 timer var der altså sket ting og sager i den gode retning. De første tre behandlinger rullede jeg hver anden dag, og derefter en gang om ugen i en måned. Det vil sige i alt kun 7 behandlinger. Og på den korte tid ser min hud nu sådan ud. Det er virkelig fantastisk, surrealistisk og for godt til at være sandt, jeg har kæmpet i så mange år med grim hud (før billederne har været når min hud var nogenlunde pæn!). Selvom jeg har renset og plejet min hud morgen og aften hver dag, brugt produkter jeg er blevet anbefalet, købt i dyre domme, fået lavet en hudanalyse også videre, så har intet af det kunne få min hud til at blive pæn, og nu er det sket på så kort tid, og det er jo bare nåle!? Wauw siger jeg bare…

Relaterede indlæg

5 kommentarer

  1. skinrollers ER meget forskellige – Det handler om kvaliteten af stålet. Nogle varianter er lavet så billige, at det gør huden endnu værre (giver nikkel, infektioner m.m) da produktet ikke er godkendt og afprøvet på bedste vis.
    Jeg kunne aldrig drømme om at købe en billig, ikke anerkendt roller. Det er min hud for vigtig til

    1. Uniq skin roller er prismæssigt det samme som fx Swiss Clinic der koster 360 kr. hvor Uniqs koster 329 kr., dermed er Uniqs ikke meget billigere end andre skin rollere, bare fundet til en rigtig god pris 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *