Min vej fra akne til pæn hud

Min vej fra akne til pæn hud

For omkring 4-5 år siden var jeg meget slemt ramt af akne – jeg tror selv at det skyldes, at min hud aldrig har haft det helt godt samt, en MEGET dårlig foundation jeg havde købt i en butik alla Tiger, til meget billige penge, og det skal man bare ikke gøre! Men det der skete var at når jeg brugte den, kunne min hud ikke ånde, så fik jeg urenheder, så brugte jeg mere til at dække = flere urenheder. Jeg var havnet i en ond cirkel. Efter at have været på apoteket og købe mig fattig – og det ikke virkede, fik jeg en tid til lægen. Min hud var virkelig grim og det var et problem som jeg var rigtig ked af. Jeg fik så den receptpligtige creme Clindoxyl. Jeg brugte det hver aften, og jeg kunne bogstaveligt talt se forbedringer dag for dag, det hjalp mig rigtig meget. Men Clindoxyl er også et ret barsk middel, og må ikke bruges over en længere periode.

Clindoxyl cremen gjorde det godt og tog rigtig meget af aknen, men den forsvandt aldrig helt. Det næste produkt som jeg opdagede, ja ca. 4 år efter Clindoxylen var tamanu olie, og den olie fjernede simpelthen alt hvad der var tilbage i min hud, af betændelsestilstande over få nætter.

Herefter var der kun røde områder og ar tilbage. Heldigvis fik jeg taget mig sammen, og købte en skinroller kort efter jeg stoppede med at bruge tamanu olien. Og jeg har aldrig oplevede noget lignende, skinrolleren gjorde min hud synligt pænere over en nat (se resultaterne her). Det er virkelig mange år siden min hud har været så pæn som den er nu, jeg har haft problemhud så langt tilbage jeg kan huske.

Så hvis du ligesom mig også plejer din hud, men stadig har problemer, skal du som første led bestille en tid til din læge, til en lille snak om din hud. Er dette step ikke nok, kan du jo gå videre til tamanu olien – faktisk tror jeg at du kan springe olien, over og gå direkte til en skinroller.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *