Nyt år – Ny koreansk hudplejerutine?

koreansk hudplejerutine

Billedet er fundet på we Heart it

Først vil jeg lige starte med at sige godt nytår!

Med et nyt år følger der ofte et eller flere nytårsfortætter med. Et sådan fortsæt kan lyde på at blive bedre til at rense huden. Måske er du en af dem der ikke er så god til at få dens renset og bare gerne vil starte i det simple, måske er du en af den der renser huden hver dag og egentlig ikke har noget nytårsfortsæt i den retning, ELLER du renser din hud og vil gerne prøve noget nyt inden for området.

Koreansk hudplejerutine?

Du har måske hørt om den koreanske 10-step hudplejerutine? Det er en renserutine som – sjovt nok – består af hele 10 steps.

  1. Oliebaseret makeupfjerner. Sørg for at fjerne al makeup især øjenmakeup.
  2. Vandbaseret ansigtsrens. Brug cirkulære bevægelser for bedst resultat. Dette step renser huden for olie fra step 1, samt snavs og makeuprester.
  3. Eksfoliator bruges hvor der er behov, typisk især i T-zonen. 2-3 gange om ugen.
  4. Toner
  5. Essence. Dette er noget jeg aldrig har prøvet, jeg har set at The Body Shop har lavet et par essence lotions, men ellers har jeg ikke set dem andre steder.
  6. Serum
  7. Sheet mask 2-3 gange om ugen.
  8. Øjencreme
  9. Ansigtscreme til dag eller nat.
  10. Sol factor, dette step kan tit slås sammen med step 9, da man kan få masser af gode cremer med SPF.
Min normale hudpleje består af:

Makeupfjerner (step 1), rens (step 2), toner (step 4), serum/ansigts olie (step 6), øjencreme (step 8) og ansigtscreme med SPF (step 9+10). Hver anden dag bruger jeg en eksfoliator (step 3), jeg plejer dog at bruge den FØR jeg renser min hud med ansigtsrens.

Det kan være det er lige præcis dette du skal kaster dig ud i her i januar? Jeg synes nu personligt at det tager alt alt for lang tid, det er sikkert en god rens til huden. Jeg er bare bange for at det er for meget og overbelastende for huden at gøre hver dag. Jeg tænker at det sagtens kunne være noget jeg gjorde en gang om ugen, for at få renset godt ud.

Har du hørt om eller prøvet den koreanske 10-step hudplejerutine før?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *