Goodiebox marts 2017 // Goodieboxprisen 2017

Goodiebox marts 2017

Sidste år kom der en ny kategori ved årets Danish Beauty Award, nemlig Goodieboxprisen. Og denne pris skal uddeles igen i år. Prisen vindes af det produkt fra Goodoieboxprisen 2017 boksen som får flest stemmer af medlemmerne. Sidste år var hele boksen fyldt med full size produkter, i år indeholder boksen 5 produkter hvor alle på nær et er full size.

Goodiebox marts 2017 indhold:

Clean Lovegrass. Jeg har godt tidligere duftet til denne skønne skønne nye duft fra clean i bahne. Jeg er generelt meget glad for clean duftene og denne er ingen undtagelse. Duften er frisk og får tankerne hel på bad og en ren følelse.

Grown Alchemist hydra-repair day cream (full size). Jeg modtog også denne dagcreme i Goodiebox’s LE boks lavet i samarbejde med elements, og har faktisk også skrevet en anmeldelse af cremen HER. Jeg vil gerne lige endnu engang pointere at jeg er vild med den. Dagcremen ligger helt klart på min liste over favorit cremer til ansigtet.

Karmameju love face mist 01 (full size). Jeg kan godt lide mængden af produkt der sprayes ud, og måden det spreyes ud på. Jeg kan godt lide de mange muligheder der er med sprayen; som mist til ansigt og krop, som toner og som fikser af makeup. Jeg er knap så vild med dens duft, ærligt synes jeg det minder om en blanding af roser og kattebakke…

Maria Nila cream heat spray (full size). Først og fremmest: Hold op en lækker duft! Waow! Det 100 % veganske beskyttende stylingsprodukt beskytter mod varme og UV samtidig med at det gør håret blød. Konsistensen er lidt sjov, den er cremede men også lidt grumset. Produktet er lidt besværligt at arbejde med synes jeg, netop pga. den cremede konsistens, jeg tror jeg selv ville have nemmere ved bare at spraye direkte i håret. Desuden synes jeg at der skal bruges ret meget produkt ad gangen.

Starskin glowstar foaming peeling perfection puff (full size). Jeg var meget spændt på at prøve denne puff der skulle give være en hurtig genvej til smuk hud. den fjerner døde hudceller, mindsker fine linjer og booster hudens glød. Puffen skal bruges i ansigtet 2-3 minutter, og bruges med et par dages mellemrum. Ved at bruge den så længe har jeg kunne mærke den peelende og rensende effekt på huden. Jeg synes det er et udmærket produkt, bare ærgerligt, at de kun holder til 3 gange.

Min stemme går til…

Først og fremmest er det jo en boks med en masse super lækkert indhold, så valget kan godt være lidt svært. Jeg synes starskin puffen er meget spændende, jeg er vild med clean lovegrass parfumen, men jeg elsker Grown Alchemist cremen, så det er der min stemme ligger.

Bliv Goodiebox medlem i dag

Boksen har en værdi af 843 kr. Selvom jeg har modtaget Goodiebox i ret lang tid efterhånden forbliver jeg imponeret over konceptet. Jeg er især vild med at man kan få så meget, for så høj en værdi til ingen penge. Jeg er og bliver kæmpe fan! Overvejer du at blive medlem af Goodiebox, skal du bare tilmelde dig, det er fantastisk. Du kan tilmelde dig på deres hjemmeside lige HER, men du skal være hurtig på tasterne, hvis du skal nå at have denne boks med.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg