Goodiebox marts 2016

DSC_0019

Denne måned har Goodiebox sammensat en helt speciel boks. De har nemlig fået lov til at uddele en pris ved årets Danish Beauty Award, og prisen går til et af de skønne produkter, der er sendt med ud i marts måned Goodiebox. Det er Goodiebox’s medlemmer der skal teste de 6 produkter og give deres stemme på det bedste produkt, og produktet med flest stemmer vinder Goodieboxprisen 2016 – som også er temaet for boksen.

For at det ikke skal være løgn er der sendt hele 6 full size produkter ud, der er altså ingen små prøver med denne gang, og den samlede værdi af boksen er på 889,95 kr.! (Jeg har kun givet 159 kr. for boks, håndtering og forsendelse) SÅ hvis du er interesseret i bare ét af produkterne, kan de bedre betale sig at bestille hele boksen og få en masse andre produkter med oven i.

Marts måned Goodiebox indeholder:

Ecooking multibalm (99 kr.): Denne multibalm er naturlig, økologisk og uden parfume (hvilket også medføre en lidt spøjs lugt), den er meget fugtgivende og egner sig især til meget tør hud som fx neglebånd og sprukne læber, derudover kan den også bruges oven på insektbid, brandsår eller –mærker og eksem.

Maria Nila luminous colour masquw (209 kr.): Dette er en hårkur, hårkuren er 100 % vegansk og fugter, styrker og genskaber ødelagt hår. Godt nok er den til farvet hår, men skulle fungere på samme måde i almindeligt hår også.

Karmameju Star micellar water 02 (149 kr.): Micellar wateren fra Karmameju er et 3-i-1 renseprodukt, da den både fjerner makeuprester, urenheder og toner huden. For mit vedkomme kommer den faktisk meget belejligt, da jeg er lige ved at have tømt min egen toner.

The Body Shop honey bronze tinted leg mist (185 kr.): Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret stor fan af The Body Shop, så når der ligger et produkt derfra er hele boksen fantastisk, og når det er et produkt som jeg hverken ejer eller har ejet (eller prøvet), så er det endnu bedre! Sprayen dufter af honning og giver en meget mild glød til huden, det ser meget voldsomt ud lige når det sprøjtes på huden, men når det smøres ud har den kun efterladt en meget lille glød, det er ikke som bruncreme og selvbruner overhovedet.

Jorgobé white tea balancing cream (168 kr.): Jorgobés cream lyder til at være ret fantastisk, det er en multifunktionel cream, der nærer, fugter og holder huden i balance – uanset hudproblem. Fedtet hud får nedsat talgproduktionen over tid, mens tør hud får tilført en masse fugt, derfor er det en cream der egner sig til alle hudtyper.

Gosh Copenhagen defining brow gel (79,95 kr.): Jeg var bange for at denne brow gel ville farve mine bryn alt for meget, men den giver faktisk ikke rigtig farve, men sætter/styler brynene, et produkt jeg er blevet glad for meget hurtigt.

Jeg har haft lidt svært ved at beslutte hvilket produkt, som jeg ville stemme på. Mit valg har været mellem brow gel, honey bronze og hårkuren, da jeg ikke synes de tre andre produkter lever op til andre lignende produkter, de er gode ja, men der er også sammenlignelige produkter, som jeg bare synes er bedre. Men jeg er kommet frem til at min stemme nok går på at Gosh brow gel skal vinde Goodieboxprisen 2016.

Hvis du er interesseret i denne lækre Goodiebox, skal du skynde dig ind på deres hjemmeside og bestille den.

Relaterede indlæg

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *