STARSKIN er kommet til Danmark

starskin

STARSKIN er et hudpleje brand, grundlagt tilbage i september 2015. Deres formål er at hjælpe kvinder, såvel som mænd, til at opnå en strålende, ”rød-løber-værdig” udstråling. Siden lancereringen i september 2015 har STARSKIN produkterne vundet ikke mindre end 15 beauty awards, b.la. jury’s favorit, beat face masks og newcomer of the year (ved forskellige beauty awards). Produkterne er udviklet med viden fra anerkendte dermatologer, kosmetologer og kendte makeupartister samt den avancerede skønhedsteknologi fra Korea.

OBS: Produkterne er udviklet i Korea, hvilket i hvert fald satte lidt tanker i gang hos mig. MEN produkterne er fri for parabener, mineralolier, sulfater og syntetiske stoffer. De er PETA certificerede og så er produkterne IKKE testet på dyr. Produkterne består af så mange naturlige ingredienser som overhovedet muligt, og passer til de fleste hudtyper.

Til en start vil 10 af STARSKIN’s produkter, blive lanceret i udvalgte Matas butikker og på Matas hjemmeside. På nuværende tidspunkt er deres sortiment på i alt 23 produkter. Vi må så om brandet vil blive taget så godt imod i Danmark, at flere produkter engang kommer hertil. Priserne lægger mellem 79 og 119 kr.

De ti produkter:

Der er flest sheet masker i sortimentet, da der er en masse fordele ved disse. Sheet masker kan noget som andre masker ikke kan. STARSKINS sheetmasker består af højkvalitets bio-cellulose lavet af økologisk, vitaminrig kokosjuice. Grundet de ultrafine fibre fra det naturligt fragmenteret kokosjuice, vil maskerne klæbe sig som et andet lag hud. Dette er den eneste type af sheet masker jeg kan lide at bruge. De er meget bedre end de der kolde, våde og tynde klude man skal have i ansigtet. Maskerne er vædet i serum og tvinger huden til hurtigt at optage langt mere produkt end ved en almindelig fugtighedscreme. Og så trænger produktet 50 % dybere ned i hudlagende, da maskerne sidder så tæt på huden, at produktet ikke når at fordampe.

Sheet masker er desuden nemme at have med at gøre og man slipper for det svineri almindelige ansigtsmasker kan give. Og så skal de ikke skylles af efter brug, masken tages blot af ansigtet og smides ud.

Sheet masker:
  • After party face mask, blegende
  • Close-up face mask, opstrammende
  • Red carpet ready (har vundet flere priser blandt andet beauty shortlist awards 2017 og free beauty awards 2016), fugtgivende
  • The diamond mask, non-water based serum (vinder af beauty shortlist awards 2017), opfriskende
  • The golden mask, non-water based serum, revitaliserende
Muddermaske som sheet maske:
  • Silkmud pink french clay purifying mud sheet mask (vinder af beauty shortlist awards 2017)
  • Silkmud green tea clay anti-age mud sheet mask
Andre produkter:
  • Eye catcher eye mask
  • Glowstar peeling puff  (vinder af beauty shortlist awards 2016). Puffen var faktisk med i marts måneds Goodiebox og nomineret til år 2017 Goodieboxpris. Jeg har allerede brugt to af disse.
  • Magic hour mask socks, er lidt spændt på denne, en syre gør at huden i en 7-10 dage efter brug vil skalle af og man derefter har lækre lækre fødder. Det var nok bare noget der skulle være gjort FØR det blev sandal vejr… Så det må blive næste forår jeg prøver den.

Er der nogle af maskerne du skal have afprøvet?

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *