Scrub og Peel Off maske fra Formula 10.0.6

formula 10.0.6 draw it all out 1

Det er efterhånden lang tid siden, at jeg har testet produkter fra Formula 10.0.6! Men nu er jeg klar med en ny anmeldelse hvor jeg kommer ind over fire af deres produkter, hvoraf jeg har testet det ene tidligere.

Forud for at skrubbe eller maske huden, så skal den lige renses først. Til det kan man bruge utallige af produkter! Men hvis vi holder os til brandet, så kan du starte med at fjerne makeup med deres Wipe The Face Off. Disse må dog ikke bruges til øjenmakeuppen. Og efterfølgende rense huden hurtigt, nemt og effektivt med deres So Totally Clean, som fåes i to udgaver. Den orange indeholder blandt andet alkohol, som har en meget kraftig duft og så kan den godt svige lidt at bruge. Den efterlader huden ren, glat og stram. Den blå er til mere sensitiv hud og uden alkohol. Personlig fortrækker jeg den uden alkohol, da alkohol virker udtørrende på huden. Hvilket har en omvendt effekt, som faktisk gør at huden selv danner mere sebum, for at fugte huden “naturligt” = mere fedtet hud end udgangspunktet.

formula 10.0.6 draw it all out 2

One Smooth Operator

Formula 10.0.6 har lavet mange produkter og jeg troede faktisk at jeg havde testet denne før, men er kommet frem til at set har jeg ikke. Der er i hvert fald ingen spor efter den her på bloggen, og jeg kunne da heller ikke kende den, da den kom i brug. Skrubben er lyserød og dufter skønt. Dens indhold af pimpsten skrubber effektivt huden – virkelig effektivt! Næsten for effektivt! Skrubbens navns navn smooth er helt perfekt for huden føles efterfølgende smooth, glat og poleret.

formula 10.0.6 draw it all out 3

Draw It All Out Peel Off Mask

Jeg er altid spændt på at teste Peel Off masker, de er så forskellige, især når det kommer til at de skal af igen. Flere af de sorte Peel off masker jeg har prøvet, som f.eks den fra Plaisir, har gjort så afsindigt ondt at få af, at jeg ikke har synes deres effekt var smerten værd. Hvorimod en peel off maske som Elisabeth Arden er noget helt andet og tilmed behagelig.

Da jeg første gang prøvede Formula 10.0.6 Draw It All Out fik jeg bange anelser. Det lignede en maske, som ville komme til at gøre rigtig ondt at få af igen. Der står at den skal side i 10-15 minutter, men den skal altså være HELT tør, før den er til at pille af, så for mit vedkomme skulle den sidde ca. det dobbelte.

Det viste sig hurtigt at der ikke var noget at frygte. Det gør overhovedet ikke ondt at fjerne masken, den kommer af i et snuptag. Og det er faktisk behageligt, det kilder en lille smule. Jeg oplever huden virker en smule fugtet på en fedtet måde efterfølgende. Og selvom det er en udemærket maske, så ved jeg ikke hvor meget jeg får ud af at bruge den. Navnet Draw It All Out lever ikke rigtig op til effekt, jeg synes nemlig ikke at den trækker noget som helst ud af huden.

Med Formula 10.0.6 hudplejerutinen, opnår jeg en hud der er glat, poleret, oliefri, tør og stram. Derfor SKAL jeg også bruge mere plejende og fugtgivende produkter efterfølgende. Umiddelbart er det ikke en rutine der fungere for min hudtype. Da jeg var yngre elskede jeg især So Totally Clean med alkohol, men dengang var min hudtype også en anden. Min hud var mere fedtet, og jeg havde mange flere udbrud af urenheder og perioder med akne. Nu synes jeg at den har en negativ effekt på min hud, som jeg ikke vil anbefale selv en grim teenage hud. Selvom det tilsyneladende er et effektivt produkt, så er jeg blevet klogere. Brug hellere milde renseprodukter og plej huden godt efterfølgende. Og så er en god lermaske altså rigtig god til urenhud, hvis du husker at bruge den jævnligt.

Bruger du produkter fra Formula 10.0.6?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *