Goodiebox marts 2019 // Goodieboxprisen 2019

goodiebox marts 2019 1

Goodieboxprisen, også kendt som årets mest eftertragtede boks! I anledningen af årets Danish Beauty Award har Goodiebox nemlig deres egen pris; Goodieboxprisen. Prisen tildeles det produkt som får flest stemmer fra Goodiebox’ medlemmer, og så er det selvfølgelig produkterne i Goodieboxprisen-bosken som er med i kapløbet. Og det er altid en virkelig lækker boks med en masse full size produkter. Se hvilke produkter der var med i kamplen om prisen fra de tidligere år; 2016, 2017 og 2018.

Og må vi så lige bruge et øjeblik på at hylde denne absolutte smukke smukke boks!

goodiebox marts 2019 2

Goodiebox marts 2019 indeholder:

GOSH: Growth Serum (full size). Der var engang, hvor vippeserums var noget man ikke havde råd til, og nu findes de i rigtig mange udgaver. Jeg har testet nogle stykker, og har også nogle stykker til gode, som jeg ikke har prøvet endnu, og nu endnu en. Det kort af det lange er, at det ikke er lige så svært eller dyrt at få fat på et vippeserum mere. GOSHs udgave plejer og styrker vipperne så de får mere fylde. Serummet indeholder blandt andet SymPeptide®XLash og Follicusa som hjælper til længere og tykkere vipper ved dagligt brug. Det essentielle ved et vippeserum er at fugte og pleje vipperne, så de ikke knækker. Jeg glæder mig til at prøve GOSHs udgave!

Karmameju: HERO pH Solution 02 (full size). Jeg havde ingen anelse om hvad dette var for et produkt, da jeg pakkede boksen ud. Men det er et produkt, som skaber balancer i hudens pH, for at genopbygge den naturlige beskyttende barriere efter kontakt med vand. HERO pH Solution 02 giver derfor for huden de bedste forudsætninger for at hele. Produktet kan anvendes over det hele; på kroppen, i ansigtet og sågar i hovedbunden.

REN Clean Skincare: Evercalm Global Protection Day Cream. Denne dagcreme er ikke et nyt produkt for mig. Jeg har nemlig testet den tidligere. Det er en fugtgivende og beskyttende dagcreme til selv den mest sensitive hud. Cremen er rig på antioxidanter og indeholder blandt andet havtornsbæroile, solbærfrøoile og kamilleoile der er kendt for at pleje og fugte. Du kan læse mere om den HER sammen med andre produkter i Evercalm serien.

Rituals: Happe Foaming Shower Gel (full size). Generelt elsker jeg Rituals foaming shower gel i alle deres serier. De har bare den lækreste formulering af en tyk gel masse, der mest af alt minder mig om barberskum. Og det er så lækkert at sæbe sig ind i. Rituals er også et af mine favorit brands, dog er Happy Buddha ikke en af de serie som har vundet mit hjerte. Serien dufter skønt, men der er også serier som dufter endnu bedre.

Rodial: Dragon’s Blood Cleansing Water. Endnu et favorit brand! Det er bare en lækker boks! Rodial i sig selv er fantastisk og Dragon’s Blood serien er vildt skøn! Så derfor var jeg også begejstret for at se et produkt fra serien, som jeg endnu ikke havde prøvet. Deres cleansing water renser og fugter huden mildt. Den fjerner makeup og bekæmper tør hud med vitamin B3, rosenvand og hyaluronsyre. Den skulle også kunne fjerne øjenmakeup, og det kan den da også, men der findes produkter som er langt mere effektive til den slags. Umiddelbart behøver man ikke at skylle produktet af, men det anbefales alligevel at skylle efterfølgende, hvis man har sensitiv hud. Jeg oplever i hvert fald at den sviger lidt ved øjenomgivelserne. Denne clensing water har ikke samme fantastiske duft som andre produkter i Drangon’s Blood serien har, denne dufter blot af rosenvand.

Sandstone Scandinavia: Mascara Intense (full size). Sandstone er ikke et brand jeg har prøvet noget fra før. Men helt klart et fantastisk bekendtskab, det er nemlig en vidunderlig mascara, der hurtigt er blevet den nye favorit på hylden. Denne veganske mascara indeholder vitamin A, C og E, den er fri for parfume og parabener, og så er den velegnet til kontaktlinsebrugere. Dens formel skulle desuden kunne holde på vippernes form i op til 12 timer. Jeg synes at det at den er rigtig god til at adskille vipperne, så de ikke klumper, og så er resultatet flot buede og holdbart. Det er også Sandstone Scandinavia Mascara Intens der får min stemme, til at vinde årets Goodieboxpris. ♥

I næste indlæg afslører jeg indholdet af månedens Goodiebox Crush boks

goodiebox marts 2019 3

Marts måneds Goodeibox indeholder seks produkter, hvoraf fire af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 850 kr. (!!) Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox? Hvilke produkt stemmer du på, til at vinde årets Goodieboxpris?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

4 kommentarer

  1. Virkelig lækker boks og du har ret, den er flot.
    Min datter har samlet goodieboxe og har lavet en lille reol ved at lime dem sammen, smart, især når de er flotte som denne gang 🙂
    En god dag ønskes du herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *