Eyes wide open color collection

eyes wide open color collection

Jeg har tidligere teasede lidt om den nye makeup kollektion fra Elizabeth Arden, nemlig eyes wide open color collection. Makeup kollektionen udkom i butikkerne 1. februar. Der er fokus på øjnene, med fine og smukke farver, brows on fleak samt lange og fyldige vipper.

Lasting impression mascara

Mascaraen fra eyes wide open color collection har jeg allerede anmeldt, som du kan læse HER. Men kort sagt er dette blevet til min favorit mascara. Jeg var ikke helt vildt begrejstret for den i startet, jeg synes den var alt for kraftig og gav edderkoppe vipper. Men efter at have lært den bedre at kende bruger jeg nu ikke andet. Mine vipper bliver lange, fyldige og får en rigtig fin opadgående bue som holder HELE DAGEN! Andre mascara kan give samme look når de påføres, men jeg synes effekten hurtigt aftager. Ikke her. Den er fantastisk.

Mascaraen fået i to farver; lasting black og lasting brown.

Statement brow defining gel

Jeg er inden for det seneste år blevet stor forbruger at bryngel. Jeg synes det er noget af det mest geniale makeupprodukt der længe er blevet opfundet. Denne alt-i-en farvede bryngel plejer, udfylder og former brynene. Den er nem af arbejde med, hvilket også skyldes dens lille og runde applikator. Jeg er sådan set ligeglad med, om der er farve i min bryngel eller ej, mine bryn er i forvejen meget mørke, så for mit vedkomme gælder det bare om setting. Statement brow gelen indeholder farve, min er den mørkeste farve; deep brown, men trods den ellers mørke farve er det ikke fordi den maler mine bryn overhovedet. Det jeg især kan lide ved denne, som jeg mangler ved de andre jeg har er, at den giver et mat finish. Alle andre bryngel jeg har prøvet giver et skinnende finish. Jeg er alt i alt godt tilfreds med den, og vil anbefale alle at prøve en bryngel!

Brow gelen fås i 4 farver; blonde, honey, brown og deep brown.

Little black compact

little black compact

Og her har vi en super spændende nyhed. Selve ”little black compact” er et tomt etui, der kan indeholde to little black compack trio øjenskygger. Etuiet indeholder to spejle; et almindelig og et mindre med forstørrelse. Der er 10 trio øjenskygger at vælge imellem, og jeg er fuldstændig forelsket i dem alle. Det er farver lige efter mit hoved; for det meste nede på jorden farver, stille og rolige men alligevel med lidt farvespil. I min little black compact sidder trioerne Oh So Pink og Love Of Grey. Hver trio har en grundfarve, en definerende farve samt en highlightende farve. Alle med mere eller mindre shine.

De 10 farvetrioer; touch of lavender, something blue, leaves of green, oh so pink, you had med at merlot, forever plum, love of grey, bronzed to be, not so nude og smokey nights.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *