Peter Thomas Roth med 24K Gold produkter

peter thomas roth 24k gold 1

Jeg har altid været en guldpige, i hvert fald når det kommer til smykker. Jeg synes at guldfarven er flottere og varmere end sølvfarven. Og så synes jeg at guld passer bedst til min hårfarve og hudtone. Som sådan er jeg ligeglad med hvor mange karat guld vi taler om, bare det er guldfarven.

Derfor har jeg også været meget spændt på at teste nogle af produkterne fra Peter Thomas Roth 24K Gold serien. Jeg har tidligere testet flere af hans masker. Peter Thomas Roth går også under navnet King of Masks; har du lyst kan du læse om flere af maskerne HER. Jeg vil dog sige at jeg har været mere begejstret for alle de andre af hans produkter som jeg har prøvet, end maskerne. F.eks. har han lavet den mest fantastiske øjencreme, som du kan læse om HER. Faktisk vil jeg sige at det nok er noget nær den bedste øjencreme jeg har prøvet!

Un-wrinkle 24K gold intensive wrinkle sheetmask

Peter Thomas Roth’s un-wrinkle serie er målrettet den mere moden hud og passer desuden til alle hudtyper. Det er anti-age produkter der er udviklet for at udglatte og modvirke fine linjer samt de dybdegående rynker. Produkterne revitalisere huden og gør den mere jævn og fast og skulle desuden efterlade huden med et silkeagtigt finish. Udover at virke som anti-age har un-wrinkle produkterne også andre fælles egenskaber, som at de gennemfugter huden og tilfører vitaminer og antioxidanter.

24K gold intensive wrinkle sheetmask

Sheetmasken skulle både virke nu og her, men også have en langsigtet virkning på dybe rynker og fine linjer. Masken indeholder 18 neuropeptider, hyaluronsyre og 24K ren guld. Den giver fornyet energi og en ungdommelig og sund glas samt at afhjælpe tør hud.

For det første er jeg ærgerlig over at sheetmasken er af stof. Om end 100 % bomuld. Sheetmasker af biocellulose er bare bedst. Sheetmasken har ingen umiddelbar duft, til gengæld har den lidt shimmer over sig, ligesom guldmasken * fra Peter Thomas Roth og nedenstående creme fra samme serie.

Ansigtet efterlades betydeligt strammer (hilsen den 23 årige). Masken retter sig primært mod alderen 30+, så den har ikke være helt optimal for mig. Men jeg kan forestille mig, at når den virker så opstrammende på mig, er den perfekt at bruge i den rigtige aldersgruppe. Et stort minus er dog, at sheetmasken er afsindig dyr! En pakke med 6 engangsmasker koster fandeme 725 kr.!? og så anbefales det, at man bruger den 1-2 gange om ugen. Glem det!

24K gold pure luxury lift & firm prism cream

Denne cremes emballage er gude smuk. Den er guld som I kan se, og så har den et sindssygt prismatisk holografisk spil i sig. Jeg er vild med det! Og så er selve cremen jo beriget med 24K guld.

Selve cremen er let farvede som udjævner og korrigere hudtonen. Farven korrigere selv, så den tilpasses alle hudtoner. Det er desuden en fugtighedscreme der giver glød, plejer og beskytter huden. Det er ikke fordi jeg tænker ”hold da op hvor den fugter mig hud”, men jeg kan efterfølgende mærke at min hud er blød, lækker og velplejet. Cremen er på ingen måde drøj i brug. Den er lidt ligesom en neglelak der tørre alt for hurtigt, i og med at den meget hurtigt sætter sig, når jeg fordeler den i ansigtet. Den er ikke særlig samarbejdsvillig, når den skal masseres ud i ansigtet.

Navnet ”prism cream” passer perfekt til cremen – det er i hvert fald ikke uden grund at den hedder sådan. Den har nemlig en illuminerende effekt, som rigtig kommer til udtryk når den er masseret ind i huden. Det ligner efterfølgende at huden har fået et glitterboost. Cremen kan derfor også anvendes som en targeteret higlighter. Den kan selvfølgelig også anvendes til hele ansigtet, det er kun når man kommer helt tæt på at man kan se glitteret. Dog ville jeg ikke slev anvende den alene på makeupfri dage, men med et lille lag pudder over, så er alt godt. På den måde har huden stadig en flot glød. Cremen kan også anvendes på kroppen, dog er den i mine øjne en tand for dyr som bodylotion, men som highlighting af kravebenet fungere den perfekt.

Se lige hvor smuk den er!

peter thomas roth 24k gold 2

Har du prøvet nogle af Peter Thomas Roth 24K gold produkter? Peter Thomas Roth forhandles i Matas og Magasin.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. God smuk søndag til dig 🙂
    Sikke en prisforskel.
    Jeg har ikke lige prøvet de gyldne produkter, men overvejer det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *