Hydra-repair dagcreme fra Grown Alchemist

grown alchemist

Grown Alchemist er et australsk brand der basere deres produkter på naturlige ingredienser og processer, der gør op med brugen af skadelig kemikalier. Hydra-repair dagcremen med kamilla og gerniumbloms er en skøn dagcreme, der hverken indeholder hud aldrende toksiner eller kræftfremkaldende stoffer. Listen over ingredienser dagcremen ikke indeholder er lang (og det er godt), blandt anden indeholder den ikke kunstig duftstoffer, D.E.A, T.E.A, parabener, paraffinder eller syntetiske farvestoffer.

Anmeldelse

Hydra-repair dagcremen er hverken fedtende eller skinnende på huden. Til gengæld efterlades huden mat, blød og yderst fugtet. Den opfrisker huden og giver en sund og naturlig udstråling. Udover at bruge hydra-repair cremen til ansigtet, kan den også anvendes til andre tørre områder på kroppen.

Konsistensen er tyk og let at massere ind i huden. Dens duft er naturlig med en snert af citrus og citronfromage. Tuben minder om noget klinisk, lidt som en salve. Jeg syntes, at designet er meget smukt, det er enkelt og dæmpet, al informationen om cremen er gjort til en del af designet. I stedet for at det skal stå som et afsnit på bagsiden, er det fremhævet til noget smukt. Designet er desuden gennemgående i produkterne fra Grown Alchemist.

Jeg er hurtigt blevet rigtig glad for dagcremen, jeg synes den er rigtig lækker og virkelig behagelig på huden. Desuden beviser det endnu engang, at de lidt dyre kvalitets hudplejeprodukter bare er lige det bedre. Hydra-repair er en virkelig god dagcremen, som ligger og konkurrere i toppen af mine favoritter. Desuden gør tuben at cremen er hygiejnisk, da men ikke skal have sine fingre ned i cremen hele tiden.

Grown Alchemist forhandles i Magasin, hvor du også kan få fingrende i hydra-repair dagcremen. De har i øjeblikket tilbud, så hvis du køber et produkt af Grown Alchemist får du hyra-repair dgacremen med i købet. Ellers er der også den mulighed at købe Goodiebox limited edition box. Dette er en enkeltstående boks, du binder dig dermed ikke til deres månedlige abonnement. Cremen alene koster 295 kr., hvilket næsten er det sammen om by elements boksen, der koster 299 kr. og der får du en masse andet lækkert med. Har du lyst kan du læse min anmeldelse HER.

Har du hørt om Grown Alchemist før? Hvad synes du om deres produkter?

Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg