Økologiske naturprodukter fra Mellisa

mellisa

Jeg var så heldig at vinde disse to produkter fra Mellisa i min lokale Matas butik tilbage i december måned. Jeg vinder ellers aldrig i konkurrencer – jeg havde som udgangspunkt heller ikke vundet denne gang, men personen der var trukket før mig kom aldrig og hentet præmien. Heldigt for mig.

Når men jeg har først fået taget produkterne i brug nu, da jeg har haft andre der lige skulle tømmes først. Jeg bryder mig ikke om at være i gang med alt for mange produkter på en gang. Det ender med at jeg har alt for mange små sjatter liggende, i stedet for at få det brugt op.

Jeg har faktisk ikke de store erfaringer med produkter fra Mellisa. Jeg mindes kun, at have haft et produkt af mærket, men det er flere år siden.

Skubbecreme

Den er MEGET gul! Skubbecremen har en meget naturlig og på ingen måde kunstig duft. Den dufter meget naturligt af have og blomster, duften kan sætte ens tanker hen på senforåret og sommeren. Dens skrubbeevne er sådan set udmærket. Kornene er af den større slags og der er rigeligt af dem. Jeg synes måske at de kan være lidt svære at vaske af, de forsvinder ikke bare lige ved et hurtigt skyld i hvert fald. Men ellers en udmærket ansigtsskub.

Ansigtsvaskegel

Også ansigtsvaskegelen har en naturlig duft. Den er fyldig og medgørlig hvilket jeg faktisk rigtig godt kan lide. Den skummer næsten ikke, og det synes jeg også rigtig godt om. Skummende produkter kan være irriterende, og have lettere ved at finde vej ind i næse og øjne. Jeg synes den renser min hud godt, den efterlades renset og behagelig og den er ikke udtørrende. Der er sådan set ikke noget jeg ikke kan lidt ved den, jeg synes det er et godt renseprodukt.

Hvilke Mellisa produkter bruger du?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *