En anbefalelsesværdig ansigtsmaske

DSC_0047

Jeg fik jo denne drops of youth, bouncy sleeping mask fra The Body Shop, i julegave af Baloo. Jeg have ønsket mig den, fordi jeg tidligere havde fået en lille bitte prøve med, ved et køb i The Body Shop. Jeg var ret begejstret over masken og dens virkning, efter den ene gang jeg prøvede den. Før jeg fik denne nat maske, havde jeg kun brugt drops of youth concentrate/serum, og den var da også god nok, og jeg brugte den op, men jeg synes også at der er andre serummer er bedre.

Selve masken er ret speciel, jeg har aldrig før prøvet nogle nat masker, så jeg har ikke noget at sammenligne med, ud over at vågne op med maske og at vågne op en creme, og der er virkelig stor forskel. Huden er så lækker dagen efter, det kan ikke rigtig beskrives, glat, blød, frisk og behagelig. Om aftenen når den skal påføres vil jeg råde til at gøre det en time før du går i seng, da den er meget klistrede på huden – og sæt håret op så det ikke klistre fast til masken. Første gang jeg brugte den, mente jeg at et kvarter før jeg gik i seng var nok, men så lå jeg også og klistrede til hovedpuden. Konsistensen er meget gummiagtig, der følger en lille ske med, til at skovle masken op fra bøtten, og det er af god grund. Jeg kom masken på ved at sætte en klump i panden, kinderne, næse, overlæbe, hage og hals, og når det er gjort, skal det hurtigt smøres ud i ansigtet ellers glider det af. Når man smøre det ud føles det ikke særlig mærkeligt, faktisk bare som en almindelig creme, hvilket fik mig til at tænke på, om den kunne bruges som natcreme, men den er beregnet til brug 1-2 gange om ugen. Jeg har brugt masken to gange om ugen siden jul, og den er stadig lige skøn, det er virkelig noget jeg ser frem til, at vågne op med. The Body Shop skriver selv at masken former sig som et 2. lag hud, så huden føles fornyet.

DSC_0052

Derudover har The Body Shop lige lancerede et par nye produkter i drops of youth serien, der er tilkommet en dag creme og en essence lotion, som er en slags vand der påføres huden efter rens og før serum, cremer og hvad man ellers bruger. Og så har de allerede eksisterende produkter i serien; denne nat maske, concentarte (serum), eye concentrate og wonderblur fået nyt look, så de alle passer sammen. Jeg synes de er super flotte, de syner måske lidt giftige, men også af natur og renhed. Du kan se alle produkterne fra serien og deres nye look lige HER.

 

Relaterede indlæg

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *