Rensemousse til de der dage

Dovenskab længe leve – engang imellem i hvert fald! Jeg har engang imellem de der dage, hvor jeg er for træt eller bare ikke lige magter den store ansigtsrejsningsrutine, og dertil har jeg en lettere og hurtigere nødløsning, bare for at tage det værste – og jeg vil sige, at det er ikke ret tit, jeg tager den lette løsning, da jeg faktisk godt kan lide at pleje min hud, men det sker af og til alligevel, at jeg gerne vil have det hurtigt overstået, så jeg bare kan komme i seng og sove.

Til det bruger jeg Matas striber rensemoussen, som er en meget let og blød hvid skum, der renser huden og fjerner makeuprester. Flasken er på 150 ml, og så har den en pumpe der laver produktet om til skum, man behøver heller ikke at ryste flasken før brug, pumpen klare det hele selv. Rensemoussen indeholder kreatin og provitamin B5. Kreatin gør huden blød og elastisk og provitamin B5 modvirker irritationer i huden. Derudover dufter rensemoussen dejligt mildt, friskt og rent. Jeg plejer at bruge 2 pump pr. rens, massere det ud i ansigtet og så skylle det af, da skummen er meget let i konsistens, er den meget let at skylle af huden.

DSC_0007 (2)

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *