K O N K U R R E N C E – et halvt år med bloggen

konkurrence skin roller

I dag er detden 10. april og det betyder, at det nu er et halvt år siden, jeg startede med at blogge – tænk engang at der allerede er gået et halvt år! Et halvt år med masser af blogging, og det skal slevfølgelig fejres, ved at forkæle jer læsere lidt!

Hvis du læste forrige indlæg, om mit møde med UNIQ skin roller, vil du også vide hvor begejstret jeg er for den, skin rolleren er det eneste produkt der har formået at gøre min hud flot, tråds hvor meget jeg har gjort for min hud. Jeg er kommet af med urenheder, rester af min acne, samt de ar jeg har fået raget til mig gennem årene, og jeg er ovenud lykkelig!

Derfor er det også en UNIQ skin roller (værdi 329 kr.) jeg har på højkant, som en af jer læsere nu får mulighed for at vinde. Og så håber jeg at vinderen bliver lige så glad og begejstret for den som jeg selv er!

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er blot at smutte ind på facebook og like bloggens facebookside, som du finder lige HER. Når du har gjort dette, skal du skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder, så jeg ved at du deltager – husk at skriv din rigtige e-mail adresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du skulle være den heldige vinder. Desuden skal du være bosiddende i Danmark for at deltage.

Derudover må du også meget gerne følge med på bloglovin’ og instagram – dette er dog ikke et krav, for deltagelse.

Konkurrencen slutter om to uger: søndag den 24. april 2016 kl 16:00

Til slut vil jeg lige benytte lejligheden til at sige 1000 tak til jer læsere, det er så dejligt med læsere og følgere, uden jer ingen blog så nemt er det!

Relaterede indlæg

31 kommentarer

 1. Nu har jeg hørt så meget godt om disse Rollere, at jeg selv vil prøve… så jeg vil gerne deltage i din 1/2års fødselsdagskonkurrence Tillykke forøvrigt

  Hvis jeg bliver lige så begejstret for resultatet som dig, (og mange andre) skulle jeg måske overveje at forhandle dem i min webshop
  Jeg følger dig som Mellowway.dk på Facebook

  Kh Jannie

 2. Jeg har gået og kigget på flere forskellige rollers, så det ville være rigtigt fint at vinde en her. 🙂

 3. Åh, den har jeg længe gerne ville teste 🙂 Har læst om flere som har opnået flotte resultater, med denne.
  Og så trækker du endda vinderen på min fødselsdag! 😀

  God weekend.

 4. Tusinde tak for en fantastisk blog, med massere af inspiration og gode skønhedstips! Når jeg skal anbefale mine veninder om nye blogs, så trumfer jeg ALTID med “hverdagsblush”. 🙂

 5. UIIH …sikke en fuldstændig FAAANTASTISK 1/2 års fødselsdagsgave du forkæler os med!❤️ – JUBIII, HURRAAAA og et KÆMPE TILLYKKEEE!

  Jeg ville eeelskee at vinde den UNIQ roller og forhåbentlig få lidt styr på min hud… Jeg har forsøgt mig med vitterligt ALT, men iiinteet har rigtig haft den vilde effekt 🙁 – ej, hvor kunne det være skønt!❤️ …det ville simpelthen være så LÆKKERT at gå sommeren og resten af livet i møde med en SMUK hud❤️<3

  Ha' en rigtig dejlig lørdag 😉

  Mange hilsner fra Linn

 6. Skøn konkurrence! Og dejlig blog, du har ☺️ tillykke med det halve år Hvor er det skønt for dig (og alle os andre, der dagligt tjekker, om der er kommet nye, spændende indlæg). Jeg har naturligvis liket på Facebook, og krydser nu bare fingre!
  Ha’ en dejlig søndag

 7. Det ville være helt fantastisk at få lidt styr på min hud igen! Så ville være lækkert at vinde

 8. Skøn konkurrence. Kunne være så fedt at vinde Det er en virkelig god blog som jeg lige har opdaget ☺

 9. Jeg har længe gået med tanken om at investere i en for at komme mit akne til livs. Så super fed konkurrence!

 10. Wauw, en fin konkurrence! Ingen tvivl om, at jeg ville blive super glad og begejstret for at blive den heldige vinder. Jeg krydser alt, hvad der krydses kan 🙂

 11. Super lækker blog, IG og fb

  Vil være så lækkert af vinde så jeg kan komme af med grimhederne i ansigtet ☺

 12. Ville jeg virkelig gerne vinde!! Har godt nok prøvet meget gennem årene, men større og mindre og ingen effekt. Magter næsten ikke ar smide flere penge efter nye forsøg! Så at vinde denne ville måske være det det skal til! Krydser så meget finger!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *