Konjac sponge

konjac sponge

Billedet er lånt fra jlcoiffure.dk.

Konjac sponge er en 100 % naturlig rense svamp til både ansigtet og kroppen. Svampen laver en blid eksforliering af huden, den renser i dybden og giver huden en sund og frisk glød, da de også stimulere blodgennemstrømningen.  Derudover bidrager svampen til at huden bliver mere blød, ensartet, ren, velplejet og gennemfugtet.

Jeg bruger svampen alene, før jeg renser min hud. Man kan også godt putte sit renseprodukt på svampen.

Jeg gjorde så den fejl, da jeg så tilbuddet på svampene, at jeg valgte den lyserøde (nr. 4 på billedet) fordi jeg synes den var flottest. Men det er sådan, at de forskellige farver også har forskellige egenskaber;

  • Grøn: Tilsat grønt, fransk ler. Perfekt til normal, fedtet og kombineret hud. Det grønne ler absorberer snavs, olie og bakterier og rengøre porerne.
  • Sort: Tilsat brændt bambus. Perfekt til fedtet, uren hud, evt. med acne. Kullet er aktivt og dræber bakterierne i huden.
  • Hvid: Naturlig svamp til alle hudtyper, også babyer
  • Lyserød: Tilsat pink, fransk ler. Perfekt til tør hud, der genvinder sin naturlige elasticitet og udstråling.
  • Rød: Tilsat rødt, fransk ler. Antiage. Perfekt til sensitiv eller moden hud.

Hvilket vil sige at jeg skulle have købt min svamp i grøn eller sort. Men ikke for det, jeg kunne virkelig mærke en forbedring af min hud, efter jeg havde brugt den lyserøde svamp et stykke tid. Både at huden synede pænere, men også føles bedre.

For at svampen skal holde længst muligt, skal du huske at hænge den til tørre, og ja den skal skrumpe og blive helt hård. Hver 14. dag skal den skoldes for at dræbe bakterier, der har sat sig i den – dette er jeg dog ikke så god til at huske, men jeg gør det engang imellem.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *