Bedste og værste køb 2016

bedste og værste køb 2016

2016 er ved at løbe ud, og vi skal snart til at tage hul på et nyt år – år 2017. I den forbindelse vil jeg i dette indlæg, opsummere nogle af mine bedste og værste beauty køb jeg har gjort mig i år 2016. Jeg har vedhæftet mine anmeldelser af det forskellige produkter (de er understregede), klik på dem for at komme til indlægget.

De tre bedste køb:
    1. På førstepladsen kommer helt klart min UNIQ skinroller og opdagelse af dens effekt på min hud. For første gang i MANGE år opnåede jeg at have en rigtig pæn hud, og jeg kan kun anbefale alle og en hver, at anskaffe sig en roller – jeg er meget imponeret. I linket her til, kan du også se resultaterne på min hud – hvis du ikke allerede har set dem.
    2. På andenpladsen ligger Garnier respons body nourishing lotion, som er den mest blødgørende creme jeg til dato har prøvet. Den dufter skønt, konsistensen er lækker cremet – ikke hvad jeg forstår ved en ”lotion”, men helt klart til den positiv side. Min hud er simpelthen så dejlig blød når jeg vågner morgenen efter at have påført den aftenen forinden. Og så er den prisvenlig – what’s not to like?
    3. Og sidst men ikke mindst kommer på tredjepladsen The Body Shop’s olis of life ansigts olie. For det første er jeg i årets løb blevet ret vild med ansigtsolier, men især oils of life topper listen. Olien er rigtig god for huden og så giver den huden en glød, jeg ikke har oplevet ved andre produkter.
De tre værste køb:

Jeg tror ikke rigtig, at de her produkter har en prioriteret rækkefølge, for jeg er ikke fan af nogle af dem.

  1. Det førte produkt på denne uheldige liste er Derma V10 eye gel, den var simpelthen så ligegyldig, jeg husker at jeg tænkte gelen som vand med husplast – så ligegyldig var den. Eye gelen er for længst smidt ud og forbrændt på en forbrændingsplads!
  2. Næste produkt er Collagen and Q10 eye gel patches fra Revitale. Disse var besværlige, de blev ved med at glide ned af ansigtet og så fik jeg heller ikke noget ud af, at bruge dem – men de var også meget billige.
  3. Sidste produkt på listen er – desværre fra en af mine favorit mærker – The Body Shop. Der er tale om Shiso skincare bb cream. Den var simpelthen ikke en bb cream i mine øjne, den var for tyk, for pigmenteret, jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg lignede en porcelænsdukke efter at have brugt den. Den havde en alt for høj dækkeevne!

Har I kære læsere nogle bedste/værste køb fra året der gik? Lad mig endelig høre!

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *