Makeupredskaber + en vinder

makeupredskaber

I dag har jeg fundet mine favorit makeupredskaber frem, for at vise jer dem. Jeg købte engang et helt etui med 22 forskellige pensler og børster fra Hot makeup, der var til alt både til pudder, foundation, øjenskygger, contour og så videre. Men tråds alle disse pensler, er det kun få af dem som jeg rent faktisk bruger. Fra Hot makeup pensel sættet er det isæt de to der er vist på billedet; den første fra højre til pudder, og den næste til blush. Fra sættet bruger jeg også engang imellem en concealerpensel og en eller to forskellige pensler til øjeskygge.

I oktober måned modtog jeg denne real techniques pensel i Goodiebox, og jeg er simpelthen blevet så glad for den, det er en virkelig lækker pensel, jeg overvejer at anskaffe mig nogle af de andre real techniques pensler, da jeg udelukket har hørt godt om dem. Jeg bruger denne penslen til mine BB og CC creams (lige pt ejer jeg slet ingen foundation).

Mit sidste makeupredskab i denne omgang er den her beautyblender, som jeg også har modtaget i Goodiebox. En måneds tid før jeg modtog februars Goodiebox, havde jeg dog selv anskaffet mig min første beautyblender, fordi jeg aldrig havde prøvet en før, og tænkte at nu måtte det være på tide. Men også dem er jeg blevet rigtig glad for, og en flittig bruger af, så det gør ikke så meget at jeg nu har to.

Hvad er jeres mest brugte makeupredskab??


Vinderen af konkurrence om UNIQ skin roller: Ud over dagens indlæg er det jo også i dag, at konkurrencen om en UNIQ skin roller sluttede. Jeg har trukket vinderen via random.org, som trak nummer 21, og det er dermed kommentar nummer 21 skrevet af Cecilie C. der har vundet, og er blevet kontaktet – stort tillykke!

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *