Maj måneds favoritter

maj måneds favoritter

Vejret i maj har jo været fantastisk! Brede end juni vejret har budt på. Lige nu ligger jeg lidt småsyg på grund af lidt træk, men det er heller ikke ment at klæde sig ordentligt lidt for tiden synes jeg! Når men maj var fantastisk, og dat kan vi jo også glæde os over. I dag vil jeg vise jer mine maj måneds favoritter, og her tale vi selvfølgelig beautyprodukter.

Maj måneds favoritter

James Read – H2O tan mist. Solen er jo ikke helt på sit højeste endnu. Men det forhindre ikke en lækker sommerglød. I hvert fald ikke med H2O misten fra James Read. Den fungere sådanset bare som en almindelig fugtgivende facemist, MEN med tilsat selvbruner, så den giver lidt glød. Har du ikke allerede læst min anmeldelse kan du læse den HER. Som jeg også fortæller i min anmeldelse, så er det meget svagt hvad den farver pr applikation, så du kan roligt bruge den uden at komme til at ligne en klov efter et par timer.

Skulle du være uheldig med den, så brug i første omgang en scrub og hvis det stadig er slemt kan du bruge noget der indeholder alkohol. Det oplever jeg i hvert fald fjerner farven meget effektivt. Det er min toner; so totally clean fra formula 10.0.6 som jeg bruger.

Maria Nila – Saly mist. Efter jeg er blevet klippet korthåret (SE HER), er en saltvandsspray for mig blevet uundværlig. Det er simpelthen mit nye yndlings hårprodukt. Det er nemt og hurtigt og så er resultatet simpelthen så fint. Mit lange hår fik ikke noget ud af at bruge en saltvandsspray.

Lige nu kan du blandt andet vinde selv samme saltvandsspray i min sommer giveaway og flere andre sommerlige produkter lige HER

Nilens Jord – Shimmer blush. Bedste. Blush. Ever. Jeg elsker den, og har gjort det lige fra første applikation. Shimmer blushen fra Nilens Jord er fantastisk at arbejde med og resultatet er ubeklageligt.

Studio 10 – age reverse perfecting lipliner. Jeg modtog liplineren med april måneds Goodiebox og har brugt den næsten dagligt siden. Den er cremede, nem at arbejde med, og så matcher farven simpelthen min egen så godt. Hudfarve enden har jeg dog ikke haft så stor glæde af, jeg bruger den engang imellem under mine øjenbryn, men ellers er den lidt spild.

The body shop – Aloe soothing gel. Fugt, fugt, fugt. Det er hvad min hud har ekstra meget brug for. Aloe soothing gel er en gel der bruges på områder der har brug for ekstra fugt. Om det er nu og her, i løbet af dagen eller f.eks. efter hårfjerning, så er denne hjælpen.

The body shop – Fuji green tea replenshing gel-lotion. Generelt vil jeg sige at fuji green tea er min favorit serie fra the body shop. I hvert fald når det kommer til deres kropspleje serier. Jeg synes den dufter frisk, en smugle syntetisk måske, men jeg er vild med duften. Næste gang jeg er i en af deres butikker, skal deres fuji green tea cologne med hjem, så den skønne duft (forhåbentlig) kan holde ved endnu længere end replenshing gel-lotion gør.

Ziaja – Sensitive enzym peeling. Jeg har tidligere testet lidt produkter af mærket Ziaja (HER), og denne enzym peeling er fantastisk, den udglatter og blødgør huden samt klargør den til den efterfølgende hudpleje, så denne optages bedre. På den måde får man mere ud af sin hudpleje. Fantastisk!

Hvad har været dine maj favoritter?

Relaterede indlæg

1 kommentar