Rituals of Namasté radiant glow cleansing balm

radiant glow cleansing balm 1

Jeg renser min hud dagligt, to gange. Om morgenen er det en hurtig og let omgang, hvormed jeg kan gøre lidt ekstra ud af aftenens rens. For tiden bruger jeg radiant glow cleansing balm fra Rituals nye serie; Ritual of Namasté, sammen med den tilhørende renseklud. Jeg har tidligere anmeldt en dag- og natcreme fra samme serie, som du kan læse HER. Om ikke andet så er Rituals et af mine favorit brands. Deres produkter er altid super skønne og denne rens er heller ingen undtagelse.

Namasté
{nah-mas-tay}
I bow to you. My soul honors your soul. I honor the light, love, truth, beauty & peace within you, because it is also within me. In sharing these things we are united, we are the same, we are one.

Selve produktet har en virkelig lækker konsistens, som hedder gel-til-olie og det er sådan set meget godt beskrevet. Det er en tyk gel konsistens som bliver mere flydende og glat som olie, når den masseres ud i ansigtet. Når rensen masseres ud i ansigtet, fjerner den snavs og rester af makeup. Desuden øger den lette massage hudens blodcirkulation, ilttilførsel og stimulere samtidig produktionen af collagen.

Rensen har en skøn duft, der er lidt til den naturlige side og så alligevel ikke helt. Rensen indeholder ekstrakt fra moringa planten og lotusblomsten, som jeg tænker kan lægge baggrund for rensens duft. Lotusblomsten er et symbol på renhed, skønhed og visdom og er desuden kendt for sine blødgørende og plejende egenskaber. Moringa er oprindeligt kendt som værende et indisk mirakeltræ, med gode fugtgivende egenskaber.

Og så beskytter rensen mod miljømæssig stress.

radiant glow cleansing balm 2

Efter at have masseret rensen ud i ansigtet fjerner jeg produktet ved at bruge den tilhørende renseklud. Kluden vrides op med lunkent vand og kan derefter bruges til forsigtigt at skrubbe produktet af ansigtet. På den måde får huden også en daglig, mild og skånsom eksfoliering, der giver en frisk glød. Og hvis man så vil være rigtig god, så skyller man lige ansigtet i koldt vand efterfølgende, for at lukke porerne. Sidstnævnte er dog ikke noget jeg slev får praktiseret.

radiant glow cleansing balm 3

Jeg blev meget hurtigt overrasket over radiant glow cleansing balm. Over hvor effektiv den er til at fjerne rester af snavs og makeup især. En af de første gange jeg prøvede den, havde jeg lige fjernet mit øjenmakeup med makeupfjerner og min ansigtsmakeup med micellar water, og alligevel blev kluden overraskende beskidt!? Og der gik jeg og troede at mit ansigt blev ren af sådan en omgang, men det er vidst ikke tilfældet! Se selv på billedet herunder.

Alt i alt er det en super lækker rens, den har en fornuftig pris, og så er den bare lidt mere luksuriøs og giver en lidt mere spa oplevelse end så mange andre ansigtsrense.

radiant glow cleansing balm 4

Rituals of Namasté velvety smooth cleansing foam

radiant glow cleansing balm 5

Udover deres cleansing balm, har jeg også prøvet en lille udgave af deres velvet smooth cleansing foam, som også er super lækker. Den har en syrlig duft af citron, som godt kan minde lidt om en meget frisk citronkage. Konsistensen er let og samtidig ret tyk – det er som en kompakt skummasse.

Når jeg har masseret rensen ud i ansigtet, kan jeg godt lide at rense produktet af lidt af gangen, med fuget hænder, som får det til at skumme lidt mere op. Jeg skyller dermed ikke det hele af på en gang. Mit ansigt efterlades rent, friskt, blødt og glat. Jeg er godt tilfreds med denne velvety smooth cleansing foam.

Har du prøvet nogle af disse ansigtsrens?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Lyder godt, har dog endnu ikke selv prøvet produktet.
    Vil tjekke op på det.
    Rigtig god varm ørken dag til dig 🙂