Brug ikke din tid og penge på denne eye gel

eye gel

Jeg har flere gange været i en Normal butik, og jeg elsker den, jeg synes konceptet er fantastisk. De har så mange billige ting, og selv billige skønhedsprodukter kan vise sig at være fantastiske, MEN ikke alle billige produkter er værd at købe. Jeg har kun givet 20 kr. for denne eye gel fra dermaV10 med koffein og agurke ekstrakt. For mit vedkomme har den gjort absolut intet, selvom jeg har brugt den to gange dagligt i en periode, har jeg ikke oplevede nogen form for reduceret mørke rande under øjnene. For mig at se kunne det lige så godt bare være vand med lidt stivelse i – men igen 20 kr. hvad kan man forvente? Man kan blive positivt overrasket over hvor fantastisk et produkt kan være, kontra hvad man har betalt, eller også får man kun hvad man har betalt for – hvilket er tilfældet ved dette produkt.

Det eneste postitive jeg har at sige om eye gelen – eller nok mere rollen, er at den virker kølende på huden under øjnene, da den er af en slags metal, men den kølene effekt holder ikke særlig længe…

Så hvis jeg var dig, ville jeg gå en stor buge uden om denne eye gel fra dermaV10, den er ikke engang de 20 kr. værd, og så absolut ikke din tid værd. Lige til skraldespanden.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *